Skjønnhetstips

Alexa Chungs skjønnhetsfavoritter

It-jenta avslører sine favorittprodukter.

FAKTOR HVER DAG: Alexa Chung mener at hemmeligheten bak vakker hud, er en god solkrem.

FAKTOR HVER DAG: Alexa Chung mener at hemmeligheten bak vakker hud, er en god solkrem. Foto: FOTO: Bulls og produsentene

Publisert Oppdatert

28 år gamle Alexa Chung har på få år blitt et stilikon for en hel verden. Modellen, designeren, programlederen og skribenten ser alltid kul, avslappet og vakker ut - men ifølge henne selv er hun ikke spesielt jålete.

- Jeg liker egentlig best å ikke bruke noe sminke. I alle fall ikke til hverdags. Jeg har tørr hud, så for meg handler det bare om å gi huden mest mulig fukt, forteller hun til Company.

- Men på de dagene jeg føler jeg ser trøtt ut, sverger jeg til leppepomade, litt blush og maskara for å se våken ut, forteller hun.

Alexas favorittprodukter

Men opp gjennom har hun likevel plukket opp noen skjønnhetsfavoritter, og her er produktene som holder henne vakker:

1. Om Alexa føler for å bruke eyeliner på dagtid, bruker hun en lys eyeliner siden det gir en mildere look enn svart. Hun skryter av Mac Eye kohl i fargen teddy, kr 145.

2. - Jeg bruker ikke foundation til daglig, vanligvis velger jeg heller en farget dagkrem fra Laura Mercier. Men når jeg skal på fest, hender det jeg smører på meg litt concealer og foundation fra La Prairie. Den er det dyreste skjønnhetsproduktet jeg noensinne har brukt. (kr 1495 for begge)

3. - Eks-kjæresten min introduserte meg for duftmerket Diptyque Philosykos, og jeg ble helt hekta på denne fikenduften. (100 ml, kr 735.)

NATURLIG VAKKER: Mye fuktighet, faktor og litt enkel sminke er Alexas skjønnhetsrutine.

NATURLIG VAKKER: Mye fuktighet, faktor og litt enkel sminke er Alexas skjønnhetsrutine.

4. Alexa har strålende vakker hud, og hun påstår at hemmeligheten er en god solkrem. Hun sverger til denne fra Dermalogica, som også passer for sensitiv hud.

5. - Jeg smører meg ofte inn med krem, både morgen, middag og kveld. Jeg varmer den opp mellom hendene først for ekstra god effekt. Favorittbodylotion kommer fra kultmerket Kiehl's, og heter Creme de corps body lotion, kr 285.

6. - Be frisøren din om en klassisk bob, som klippes mye opp i endene. Bruk så en krølltang til å lage litt tilfeldige bølger, tipser Alexas faste frisør, George Nortwood. Med styling cream fra Shu Uemura Tasai, er hun "good to go".

7. Essie og OPI er favorittmerkene innen neglelakk. - Akkurat nå elsker jeg korallfarger, jeg er faktisk avhengig av alle farger mellom korall og lakserosa. Her kan du forresten lese om vår store ferske neglelakktest.

8. Alexa elsker lange og tykke vipper. - Jeg liker når vippene ser litt klumpete ut. Det får hun ved hjelp av Maybelline Great lash mascara, kr 95.

9. - Jeg bruker ikke mye sminke, men det hender jeg legger denne concealeren under øynene og neseveggen, så er jeg klar! Jeg blander den også med leppeprodukter for å få en lysere farge, sier Alexa. Concealer fra Yves Saint Laurent, kr 300.

Kilder: Company, Vouge UK, Elle UK og Telegraph.

Les også:

Hudpleieguruens beste tips mot kviser

Slik holder Rachel Bilson seg vakker

De beste nettbutikkene

- Redningsbøyene når du har kleskrise

Sjekk om produktene dine er ekte eller for gamle med disse app'ene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning