Det er ikke alle påsker som er like fine. Men, om du bruker tiden på kjøkkenet og lager bare én av oppskriftene du finner nedenfor garanterer jeg at du tenker at denne påsken er fin - uansett vær. Det finnes ikke dårlig vær - bare kjedelig mat, er mitt påskemotto.

Den første er et fabelaktig bakverk fra Frankrike. Veldig enkelt å lage: Det er noen som ligner på en pannekakerør du steker i muffinsformer. Først på litt høy varme, så senker du temperaturen igjen. Resultatet er at de blir sprø utenpå og mye og nesten seige inni. Du vil ikke angre, men du kan bli avhengi.

Den andre tingen jeg anbefaler er brioche. Brioche er en loff hvor du verken tilsetter vann eller melk. Bare smør. Tror du det blir godt? Jepp.

Den siste tingen er en terrine. En kjøtt-terrine. Det er et morsomt matprosjekt for dem som vil ha noe skikkelig snadder enten det er morgen eller kveld.

Oppskriftene finner du nedenfor! God påske.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (8900 mennesker tar ikke feil...)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Spis godt for 25 kroner dagen

Her er det beste ostekake-knepene

Slik lager du nachos

10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!