Oppskrift på svin i øl

Kok svinekjøttet slik

I denne retten kokes svin i øl.

Publisert Oppdatert

Denne uken på Tariq Taylors Nordic Cookery besøker han Bornholm i Danmark. Vi blir med på en rundtur og lærer mer om den populære ferieøya. Tareq disker opp med flere retter. På menyen står det pølser og fiken, røkt lam med sennep, øl og pølser og dessuten kreps.

I vårt klipp ser vi hvordan øl og pølser kan gjøres på et annerledes måte enn vi kanskje vanligvis ser.

Forrige gang så vi hvordan Tareq Taylor laget en prinsessekake på noen få minutter. Framover vil vi også vise fram flere klipp fra denne serien.

 

Oppskriftene på øl- og svineretten og pølser- og fikenretten finner du nedenfor.

Kos deg!

PS Vi fulgte også TV-serien Food and Drink med Michel Roux. Alle snuttene og oppskriftene finner du her.

 

OPPSKRIFT MED PØLSE: Slik er det ikke mange som har spist pølse før.

OPPSKRIFT MED PØLSE: Slik er det ikke mange som har spist pølse før. Foto: Foto: Christopher Sjuve

Les også:

Matquiz: Klarer du alle ti?

De raskeste middagene

10 retter med kjøttdeig

Gryterettene som redder hverdagen

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

BBCLifestyle

Svin i øl

I denne retten stekes svinekjøttet før det kokes i øl.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

1 stk Purre

700 g Svinefilet

2 dl Øl

2 kvist Timian

3 ss Rapsolje

4 stk Fiken

BBCLifestyle

Pølse og fiken

Slik har du neppe spist pølser før.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

800 g Pølse

8 stk Fiken

6 stk Kål

8 kvist Agurk

2 ss Hvitvinseddik

200 g Blåmuggost

2 ss Rapsolje

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning