Oppskrift på kjapp dessert fra Ingunns matblogg

Is-dessert på fem minutter

Her er matblogger Ingunn Rekstads hemmelighet.

OPPSKRIFT MED BRINGEBÆR: Her kommer det en herlig rett fra matblogger Bente.
OPPSKRIFT MED BRINGEBÆR: Her kommer det en herlig rett fra matblogger Bente. Foto: Foto: Bente Jacobsen
Sist oppdatert

Matbloggere

I sommer lar vi landets flinke matbloggere få boltre seg på Klikk.no. I tur og orden vil de få lov til å presentere seg selv og den gode maten de lager.

Vi lar matbloggeren Ingunn Rekstad få slippe til med en herlig oppskrift. Bloggen hennes heter minmiddag.no.

Dette er en svært frisk og god dessert. Med ananas, bringebær eller jordbær om du heller vil ha det. Det er laget en enkel og smakfull myntesaus, som består av sukker, litt lime og mynte, og som passer veldig godt sammen med ananas.

For å gjøre det hele enda mer friskt og sommerlig er det laget en rask iskrem. Den er laget av 90 prosent frukt, og litt sukker og fløte.

Du trenger en foodprocessor for å lage denne. Og oppskriftene finner du nedenfor!

(Over 22.000 følger nå Sjuve på Facebook!)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Slik lager du deilige smoothies

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!



Denne saken ble første gang publisert 05/07 2011, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også