Kyllingkraft er den mest anvendelige kraften. Den er god som lys, men kan med hell også brunes.

Kjøp hele kyllinger og del dem opp. Kok så kraft på kyllingskrogene.

I denne videoen lærer du hvordan du deler opp en kylling.

Kyllingskrogene kan byttes ut med et par høner om du heller vil lage en hønsekraft (et fullgodt alternativ).

Med en kyllingkraft på lur kan du når trylle fram supper i toppklassen.

Her er 12 supper og gryter som redder deg ut av tidsklemma.

Men, kok opp mye. Kyllingkraften kan brukes til det så mye. Jeg nevner paella, enkelte sauser, frikaseer, woker og naturligvis i en knall risotto.

Les også:

Her er sauseskolen

Dette er den deiligste eplekaka

Slik blir kyllingen skikkelig saftig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Colourbox (illustrasjonsfoto)

Kyllingkraft

Dette blir til omtrent 3 liter kyllingkraft.

Ingredienser:

2 kg kylling bein, gjerne skrog

4 l vann

2 stk gulrot

2 stk løk

1 stk purre

0,5 stk sellerirot

3 stk laurbærblad

1 neve timian

2 stilker bladpersille

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!