Tre bakefavoritter
Tre oppskrifter med smaksgaranti.

Vi elsker å bake. Særlig i helgene. Da har vi bedre tid og deigen rekker å heve før vi steker bollene.
Jeg har lyst til å komme med tre av mine nye favorittoppskrifter.
Les også: Hold deg frisk med sterke saker
Les også: Bakekongens favortittbrød
Eplekake
Denne eplekaka er enkel å lage. Hemmeligheten er å lage en deilig glassur av kokte epler, sukker og litt brennevin - helst eplebrennevinet calvados eller norske varianter.
Brioche-loff
Den andre oppskriften er fra Marit Røttingsnes-Westlie. Det er super brioche som egentlig er en loff som er tilsatt en sjenerøs mengde smør. Det som er fint med brioche er at den kan stekes og få et nytt liv når den blir tørr. Selv om det er ørlite grann sukker er det ikke noe kake-aktig over den. Du kan for eksempel servere den med krabbekjøtt eller annen sjømat.
Del saken med andre på to trykk!
Brownies
Oppskrift nummer tre er brownies - sjokoladekaken man ikke kan bli lei av. Den oppskriften funker så godt at den har fått fast plass på kjøleskapet. Print den ut - så kan den få plass på ditt kjøleskap også.
Her finner du 5.000 oppskrifter du kan kose deg med!