Rødvin hører i hop med vilt og lam, enten du planlegger en perfekt tilberedt lammestek eller norges beste viltgryte .

Tar du en kikk på vinene som kom godt ut i denne testen ser du at det er det mye å velge i om du skal i gang med middag med råvarer fra skogen.

Nytt utvalg

Vi har gjort en ny vri på utvalget. Denne gangen har vi ikke tatt utgangspunkt i listen over de mest solgte. Vi har rett og slett bedt importørene sende oss det beste de har av røde pappviner.

Testet blindt

Testingen ble foretatt blindt (testerne får ikke vite hva som testes) av Robert Lie og Ørjan Lundmark. Robert Lie er både norsk, nordisk og europeisk mester for vinkelnere. Lie er daglig leder på Bagatelle i Oslo. Ørjan Lundmark har en førsteplass og to andreplasser i NM for vinkelnere, og jobber som daglig leder på Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Vinguider

Vil du over på vin i flaske har vi også egne guider som viser hvilke som passer til både vilt og lam

Husk også at vi gjør også mindre tester som du bør følge med på: Omtrent annenhver uke lager vi Fem-på-topp lister i ulike kategorier. Vi tester også alle nyhetene som kommer til Vinmonopolet (annenhver måned) og følger nøye med når varer settes ned i pris - som Vinmonopolet gjør hver måned.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Her er lammeoppskriftene som helt sikert frister

Slik lager du en skikkelig god viltsaus

Test av flaskevin til vilt

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!