HER ER PAPPVINTESTEN FOR VÅREN 2013

Det er lenge siden vi har hatt en pappvin-vinner med hele 85 poeng.

Nå er det pappvinsesong og vi har testet nesten 50 viner. Husk også at vi gjør også mindre tester som det kan være lurt å følge med på: Omtrent annenhver uke lager vi Fem-på-topp lister i ulike kategorier. Vi har også vår liste over de ti beste rødvinene til under 120 kroner.

Vi tester også alle nyhetene som kommer til Vinmonopolet (annenhver måned) og følger nøye med når varer settes ned i pris - som Vinmonopolet gjør hver måned.

Utvalget

Vi prøver oss med stadig nye vrier for å få nye viner inn i testutvalget. Denne gangen har vi i som vanlig med de 20 mest solgte og testernes favoritter. I tillegg har de som følger Sjuve på Facebook laget sin egen liste over viner som skal testes.

Se også lista over de 10 beste rødvinene til under 120 kroner.

Testet blindt

Testingen ble foretatt blindt (testerne får ikke vite hva som testes) av Robert Lie og Ørjan Lundmark. Robert Lie er både norsk, nordisk og europeisk mester for vinkelnere. Lie jobber som daglig leder av Grefsenkollen i Oslo. Ørjan Lundmark har en førsteplass og to andreplasser i NM for vinkelnere, og jobber til daglig som daglig leder på Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (20.000 mennesker tar ikke feil...)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Vi har tetstet billig Barolo

Her er noen supergode, Spanske viner

Er dette verdens beste potetoppskrift?

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!