Det nærmer seg julebordsesongen, og mange vil gjerne kvitte seg med noen overflødige kilo for å komme inn i «den lille sorte» før den store festen. I tillegg kommer desember med mange «kosefeller» - fet mat, søte fristelser og alkoholholdig drikke.

Prøv Vektkonsulentene i 1 mnd for kr 129 uten bindingstid.

Som medlem av Vektkonsulentene.no kan du velge mellom forskjellige ukeskurer som gjør at kiloene forsvinner raskt, og som kan gi deg en kickstart på en bedre livsstil.

Kanskje den mest effektive er den nye dietten 5:2-kombi. Dietten kombinerer to dager lett faste med et smartkarbokosthold. Dette kostholdet består av mye proteiner, sunt fett og færre og sunnere karbohydrater. 5:2-kombi kan brukes i to uker, og gir deg en rask og effektiv vektnedgang.

4,7 kilo i vektreduksjon med 5:2-kombi

Hilde Martinsen har testet Vektkonsulentenes 5:2-kombi, og på sin blogg roser hun dietten for å gi fantastiske resultater. Hun forteller at hun gikk ned 4,7 kilo på to uker, og kom dermed enda nærmere målet sitt om å halvere kroppsvekten.

Hilde har gått ned over 60 kilo ved hjelp av Vektkonsulentene.no, og 5:2-kombi-dietten satte fart på sakene i en periode da vekta stod helt stille.

Les mer om Hildes historie her.

Et tilbud du ikke bør gå glipp av

Kunne du tenke deg et medlemskap på Vektkonsulentene.no bør du slå til. Nå har du nemlig muligheten til å få én måneds medlemskap for 129 kroner helt uten bindingstid.

På Vektkonsulentene.no får du kostholdsdagbok, deilige oppskrifter med ingredienser som øker både smaksopplevelse og metthetsfølelse. Du får tilgang til treningsprogram tilpasset ditt nivå og du kan spørre eksperter innen ernæring og trening om råd.

Prøv Vektkonsulentene i 1 mnd for kr 129 uten bindingstid.

Vektkonsulentene

Line gikk ned 20 kilo med Vektkonsulentene, og er ferdig med jojo-slankingen. © vektkonsulentene

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!