Marit Andreassen og Trond Moi kranglet på «Farmen kjendis»

Trond Moi: – Marit og jeg ler av dette i dag

Tidligere intriger og dramatikk var glemt da «Farmen kjendis»-kjendisene var samlet til finalefest. Trond Moi og Marit Andreassen var spesielt glade for å se hverandre igjen.

<b>TROND OG MARIT:</b> Trond Moi og Marit Andreassen er for lengt blitt venner igjen, og kan i dag le av uoverensstemmelsen inne på «Farmen»-gården.
TROND OG MARIT: Trond Moi og Marit Andreassen er for lengt blitt venner igjen, og kan i dag le av uoverensstemmelsen inne på «Farmen»-gården. Foto: Morten Bendiksen
Sist oppdatert

Årets «Farmen Kjendis»-deltagere var samlet til fest for å overvære den nervepirrende finalen av det populære realityshowet på storskjerm.

Det var kjendiskokk Trond Moi (53) som til slutt gikk av med den gjeve seieren, etter en siste duell med influenser Sofie Karlstad (25).

Finalefesten ble holdt på kafé Månefisken i Oslo, der den folkekjære kokken ble feiret av de andre forpakterne på Steinsjøen gård da triumfen var et faktum. Men den største hyllesten av dem alle, kom fra Tronds kjære kone gjennom 17 år, Elisabeth Hagen-Moi. Også Tronds sønn Thilo Tobias Hagen-Moi, og bonusdatteren Emilie Hagen-Perssen var til stede for å feire kokkens seier.

– Jeg synes Tronds innsats var utrolig bra, og jeg er stolt av ham. Det var veldig gøy å se ham, og han var kjempeflink, forteller Elisabeth til Her og Nå.

Les også: "Farmen Kjendis"-vinneren Trond Moi gikk ned 10 kilo: – Ble mye tøffere enn jeg hadde trodd

<b>STOLT AV TROND:</b> Elisabeth Hagen-Moi var imponert over ektemannens innsats i reality-programmet. Paret har vært lykkelig gift siden 2006.
STOLT AV TROND: Elisabeth Hagen-Moi var imponert over ektemannens innsats i reality-programmet. Paret har vært lykkelig gift siden 2006. Foto: Morten Bendiksen

Deltok i «Farmen kjendis» 2023

I begynnelsen var hun slettes ikke overbevist om at ektemannen skulle komme helt til topps i TV-programmet.

Alder: 53 år

Yrke: Kokk og forfatter

Kjent fra: Media, diverse bøker og TV.

Startet restaurantkjeden Bølgen & Moi sammen med Toralf Bølgen i 1995.

Fra: Kvinesdal

Bosted: Kristiansand

Ektefelle: Elisabeth Hagen-Moi

Se mer

– Ikke til å begynne med, nei, men jeg visste han ville gjøre det bra, for Trond er flink til så mange ting, roser kona.

Kjendiskokken er åpen om at han selv ikke trodde han ville bli kåret til årets vinner.

– Men, jeg legger ikke skjul på at det var himla gøy, selvfølgelig. Det var en kjempebonus å stikke av med seieren, men det var en enda større bonus å komme hjem til disse her. Det var det jeg gledet meg mest til. Og da feiret vi med en god middag. Kona hadde fylt opp kjølerommet med masse god mat, smiler Trond.

Les også: Ørnulf Høyer åpner opp om oppveksten:– Jeg bodde hjemme til jeg var 27 år

Dette gjør han med premien

Ved siden av heder og ære, består «Farmen»-premien av en bil til en verdi av over 600 000 kroner. Den har kokken planer om å selge, da han må skatte av premien, i tillegg til at familien allerede har en bil.

<b>SAMMENSVEISET:</b> Trond fikk støtte av kona Elisabeth Hagen-Moi, sønnen Thilo Tobias (16) og bonusdatteren Emilie (22) på seiersfesten.
SAMMENSVEISET: Trond fikk støtte av kona Elisabeth Hagen-Moi, sønnen Thilo Tobias (16) og bonusdatteren Emilie (22) på seiersfesten. Foto: Morten Bendiksen

– Jeg gikk ikke inn i dette for å vinne, det var helt fjernt for meg. Jeg håpet å være der i to uker, og gikk inn for å ha det mest mulig gøy på kjøkkenet. Jeg hadde så lyst til å være på det kjøkkenet å lage mat, og kose meg mest mulig. Det var min ambisjon, forteller han.

Årets «Farmen kjendis» har bydd på både intriger og dramatikk. Blant annet trakk skuespiller Marit Andreassen (56) seg fra serien etter en eksplosiv krangel med Trond, da hun kom tilbake til gården et kort opphold på Torpet.

Les også: (+) – Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått lov til å jobbe for NRK, men det rare er at jeg er så sjeleglad for at jeg ikke er der lenger

<b>STOR JUBEL:</b> Sofie Karlstad måtte til slutt gi tapt for Trond i årets finale.
STOR JUBEL: Sofie Karlstad måtte til slutt gi tapt for Trond i årets finale. Foto: Morten Bendiksen

Trakk seg

Kokken beskyldte Marit for å ha gjenfortalt ting han skal ha sagt til henne i fortrolighet, noe som førte til amper stemning. I ettertid har de to gode vennene skværet opp, og på finalefesten var det ingen sure miner mellom TV-profilene.

– Jeg og Marit ler godt av dette i dag, og er veldig gode venner. Det blir ofte litt sånn, at det smeller litt mot de man er ekstra glad i, sier Moi, og legger til at han burde ha brukt noen av lærdommene han fikk av skuespilleren.

– Marit lærte meg noen pusteteknikker, og de skulle jeg ha brukt da hun kom inn igjen i «Farmen kjendis». Da hadde jeg nok pusta litt mer med magen, sier Trond Moi lattermildt.

Her kan du se bildene fra finalefesten til «Farmen kjendis»:

<b>MORS STØTTE:</b> Sofie Karlstad hadde holdt andreplassen hemmelig for moren Marianne, som så datteren ryke ut på målstreken samtidig som TV-seerne.
MORS STØTTE: Sofie Karlstad hadde holdt andreplassen hemmelig for moren Marianne, som så datteren ryke ut på målstreken samtidig som TV-seerne. Foto: Morten Bendiksen
<b>STOLT STOREBROR:</b> Erik Anders Sæter ankom festen sammen med storebror, kjendisstylist Erlen Elias Bragstad.
STOLT STOREBROR: Erik Anders Sæter ankom festen sammen med storebror, kjendisstylist Erlen Elias Bragstad. Foto: Morten Bendiksen
<b>GALGENHUMOR:</b> Influenser Aurora Gude skapte ståhei da hun kalte de eldre deltagerne inne på gården for «gamle». Venninnene Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre valgte å lage humor av kommentarene ved ankomme festen med rullatorer. Aurora lo selv godt av stuntet.
GALGENHUMOR: Influenser Aurora Gude skapte ståhei da hun kalte de eldre deltagerne inne på gården for «gamle». Venninnene Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre valgte å lage humor av kommentarene ved ankomme festen med rullatorer. Aurora lo selv godt av stuntet. Foto: Morten Bendiksen
<b>FESTKLAR TRIO:</b> Tidligere ishockeyspiller Jan Tore Kjær hadde med seg kona Anne, og datteren Jenny som støttespillere.
FESTKLAR TRIO: Tidligere ishockeyspiller Jan Tore Kjær hadde med seg kona Anne, og datteren Jenny som støttespillere. Foto: Morten Bendiksen
<b>PÅ VIFT:</b> Aslak Maurstad og Elin Tvedt syntes det var koselig å bli gjenforent på finalefesten.
PÅ VIFT: Aslak Maurstad og Elin Tvedt syntes det var koselig å bli gjenforent på finalefesten. Foto: Morten Bendiksen
<b>STOLT KONE:</b> Det har stormet rundt Ørnulf Høyer etter deltagelsen i realityshowet.     – Jeg er veldig stolt av ham, og jeg synes det er veldig rart hvordan han er blitt fremstilt. Jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsene av ham og det synes jeg har vært ukomfortabelt, sier kona Line.
STOLT KONE: Det har stormet rundt Ørnulf Høyer etter deltagelsen i realityshowet.     – Jeg er veldig stolt av ham, og jeg synes det er veldig rart hvordan han er blitt fremstilt. Jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsene av ham og det synes jeg har vært ukomfortabelt, sier kona Line. Foto: Morten Bendiksen
<b>I FINSTASEN:</b> Ingrid Vik Lysne, programleder Tiril Sjåstad Christiansen og Malin Nesvoll var klare for fest. – Opplevelsen har vært utrolig lærerik, sier Ingrid om sin egen deltagelse.
I FINSTASEN: Ingrid Vik Lysne, programleder Tiril Sjåstad Christiansen og Malin Nesvoll var klare for fest. – Opplevelsen har vært utrolig lærerik, sier Ingrid om sin egen deltagelse. Foto: Morten Bendiksen
<b>GREPA TAK:</b> Aleksander Sæterstøl og influenser-kjæresten Martine Lunde koste seg på den rød løper.
GREPA TAK: Aleksander Sæterstøl og influenser-kjæresten Martine Lunde koste seg på den rød løper. Foto: Morten Bendiksen

Denne saken ble første gang publisert 21/02 2023, og sist oppdatert 23/02 2023.

Les også