Følelsene tok overhånd i finalen av «Sommerhytta»

TV-kameraene måtte slutte å filme etter seieren: Fikk fullstendig sammenbrudd

TV-kameraene måtte slutte å filme da Veronica fikk øye på moren og broren sin under finalen av «Sommerhytta». – Jeg klarte ikke slutte å gråte. Jeg bare ristet, forteller hun til Her og Nå.

SEIER FOR STREVET: Kurt og Veronica jubler over at hytta de har jobbet så hardt med endelig blir familiens nye samlingssted.
SEIER FOR STREVET: Kurt og Veronica jubler over at hytta de har jobbet så hardt med endelig blir familiens nye samlingssted. Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

Etter ti intense uker med beinhard oppussing, gikk Kurt Rasmussen (49) og Veronica Johansen Rasmussen (27) helt til topps i «Sommerhytta» på TV 2.

Nå ser de frem til at hele familien skal få ta i bruk vinnerhytta på Mjøsli.

Vant sommerhytta 2021

– Det er helt sykt at vi vant! Hele poenget med å være med i konkurransen var at vi ønsket oss et samlingssted for hele familien.

– Når man har jobbet så mange uker og resultatet er akkurat sånn vi hadde lyst til at det skulle bli, så vil man jo så veldig gjerne vinne. Vi var så fornøyde og stolte av det vi hadde fått til, stråler Veronica.

– Det var helt surrealistisk. Jeg husker ikke så mye av finalen. Jeg kan huske at kona mi og sønnen min, Vetle, satt der. Men jeg fikk ikke festet blikket noe sted. Jeg var helt satt ut. Det var så spennende. Da vi senket skuldrene helt og ikke kunne gjøre noe mer, kjente jeg virkelig på at jeg var sliten, forteller Kurt.

Les også: (+) Norges «villeste» hytte: Byggingen fikk fatale konsekvenser

VINNERNE ER: Det ble et helt spesielt øyeblikk da det gikk opp for Veronica og Kurt at de hadde vunnet i konkurranse med Trude og Trine, Anna og Jone og Christine og Adrian.
VINNERNE ER: Det ble et helt spesielt øyeblikk da det gikk opp for Veronica og Kurt at de hadde vunnet i konkurranse med Trude og Trine, Anna og Jone og Christine og Adrian. Foto: Svein Brimi

Les også: Jahn Teigens unike bolig endelig solgt: – Deilig at noen skal fylle den med liv igjen

Veronica brøt sammen

Far og datter jobbet på det verste opp til 20 timer i døgnet med å pusse opp hytta. På finaledagen var de derfor helt utslitt, men forsøkte å holde nervene og følelsene i sjakk. For Veronica rant det over da hun fikk øye på mamma Monica og lillebror Vetle blant publikum.

– Da vi kom opp på finaleplassen og så at hele familien satt der, fikk jeg fullstendig sammenbrudd. Jeg klarte ikke slutte å gråte. Jeg bare ristet og måtte snu meg vekk. Guri, programlederen, spurte meg om det gikk bra. Jeg svarte: «Jeg kan ikke se på dem». Det var liksom så stort at de var der, og det var veldig mange følelser på en gang. Jeg var veldig nervøs, medgir hun og forteller at TV-teamet måtte ta en pause fra filmingen til hun hadde samlet seg igjen.

Her og Nå møter familien hjemme på Hamar, en halvtimes kjøretur unna hytta på Mjøsli.

– Vi er kjempestolte av dem. Det var utrolig stort at de vant, og det har vært gøy å følge dem på TV. Uke etter uke kunne jeg se at Kurt strålte, og hvor mye det ga ham. Kurt har virkelig kost seg, og det ble en så fin opplevelse for dem begge, smiler Monica.

Les også: Hytteeier Gry Elisabeth jubler over nye byggeregler

<b>KNAKK SAMMEN:</b> Da Veronica fikk se lillebror Vetle og mamma Monica blant publikum under «Sommerhytta»-finalen, knakk hun fullstendig sammen. Her er familien samlet hjemme på Hamar.
KNAKK SAMMEN: Da Veronica fikk se lillebror Vetle og mamma Monica blant publikum under «Sommerhytta»-finalen, knakk hun fullstendig sammen. Her er familien samlet hjemme på Hamar. Foto: Svein Brimi

Kurt som læremester

Far og datter fra Sommerhytta, Kurt Rasmussen og Veronica Johansen Rasmussen hjemme på Hamar etter seieren.
Far og datter fra Sommerhytta, Kurt Rasmussen og Veronica Johansen Rasmussen hjemme på Hamar etter seieren. Foto: Svein Brimi

Veronica hadde ikke mer oppussingserfaring enn at hun hadde malt en gang før «Sommerhytta»-innspillingen, men med pappa Kurt som læremester har hun opparbeidet seg masse ny kunnskap. Derfor dro hun rett hjem til leiligheten i Oslo og viste samboeren Markus hva hun hadde lært.

– Jeg var sliten, men etter ti uker hard jobbing blir du rastløs av å sitte stille og jobbingen ga mersmak. Dermed bar det hjem til full oppussing av leiligheten etter finalen.

– Den første helgen rev jeg kjøkkenet og en lettvegg. Etter «Sommerhytta» har vi tatt kjøkkenet, stua, ett soverom og gangen. Nå har vi bare ett soverom igjen, og jeg er fortsatt ikke lei, smiler «Sommerhytta»-vinneren.

Denne saken ble første gang publisert 18/06 2021, og sist oppdatert 20/06 2021.

Les også