Se hva vi fant på internett

Herre min hatt!

Foto: (Fishki)
Publisert

Forrige uke hadde vi en Freddie Mercury-etterligning av de sjeldne, men vi har fått klar beskjed om at denne mannen er mye bedre.

Vi tar imot tips til denne serien med åpne armer! Send ditt bidrag på e-post, Facebook eller Twitter: @mBlaker

Folk med talent
The X Factor har nå kommet seg til USA, og som vanlig handler det om å grave frem enkelte talenter som bare sjokkerer totalt. Og noen er bare vanvittig dyktige - uten å være sjokkerende.

Dette er mannen som ikke har funnet noen unnskyldning som er god nok får å ikke sykle til jobb.

Så feil kan man ta
Denne serien heter jo «se hva vi fant», og kanskje for første gang skal det ikke inkludere en lenke på et element. Vi oppdaget nemlig denne Facebook-aksjonen som åpenbart går blant norske skolebarn. Sjelden har noen undergravd sitt eget poeng i særlig større grad. Hvor mange feil finner du?

«Det er 365 dager i året for å gjøre lekser på. Hvis vi fjerner alle søndager, er det 313 dager igjen, også er det ca. på 50 dager når været er for varmt til å gjøre lekser, gjenværende 263 dager, og selvfølgelig sover vi minst 8 timer hver dag, som tilsvarer 122 dager i året. Så er det 141 dager igjen. Hvis hver dag vi bruker én time på oss selv, er det 15 dager i et år, altså. 126 tilbake. Vi bør...... også ha noe å spise og drikke rundt. 2 timer per dag, som er 30 dager totalt. Så vi har 96 dager igjen. Og for å utvikle seg, må man gå ut og bevege seg i 2 timer om dagen og 2 timer til å slappe av, også er det allerede 92 dager. Så vi har 4 dager igjen. Og siden vi bare er mennesker, så er vi sannsynligvis syk minst 3 dager i et år. Wohoo, 1 dag igjen! Iiih, se tilfeldigheten av dagen er min bursdag! - Så nei, jeg har ikke tid til lekser! kopier denne hvis du er enig at vi ikke skal ha lekser.»

(Allerede før denne saken ble publisert, ble utsagnet diskutert på vår Facebook-side)

Bildebilder
Det er fryktelig mye rare mennesker i verden.

Dette er en helt fantastisk video. Den inneholder en haug med eksplosjoner, smell og mye annet rart. Og på toppen av det hele så kan en lære masse!

Et moderne ikon
Et par nakenbiler ble lekket fra skjønnheten Scarlett Johansson. Det ene bildet er i seg selv blitt et ikon, som nå parodieres over hele internett!

Det er ganske utrolig hva litt fotomanipulasjon kan gjøre med hva man anser som virkeligheten.

Kosedyr
Liten og hissig. Trenger man si noe mer?

Denne katten trodde den hadde det fredlig og rolig, men så begynte det å skje merkelige ting ...

I overkant mye engasjement?
Det er liten tvil om at denne mannen virkelig brenner for det han snakker om. Men om det er slik han takler press, er jeg usikker på om han er rett kandidat....

Her har vi et spill som virkelig trekker oss tilbake i tid - men først og fremst likte jeg navnet!

Det handler om å være pragmatisk
Dette må være det mest effektive kjøkkentrikset jeg har sett på en stund.

Rugby er ikke den mest kjente sporten her i landet, men det er veldig lett og fristende å lære seg reglene med denne videoen. (Vi advarer om lettkledde kvinner)

Have a nice day!
Husker du vår kjære liksom-russiske venn med de syke våpnene? Nå har han fått kose seg med en minigun!

Verdens beste band slapp ny plate for ikke så lenge siden, og den inneholder en ny helaftens sang (les: tolv og et halvt minutt) med en perle som har fått navnet «Breaking all Illusions», som kanskje har et av tidenes beste soloelementer halvveis uti. Men jeg må innrømme at jeg holdt på å brekke sammen i latter da denne YouTube-versjonen dukket opp! (du trenger nok å være litt gammel spillnerd for å få gleden...)

Bildebonanza
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Vi avslutter denne uken mer norske Bernhofts utrolige opptreden på Ellens ettermiddagsshow.

Tidligere utgaver:

2011:

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Denne saken ble første gang publisert 30/09 2011.

Les også