Se hva vi fant på internett

Det er sjokkerende, imponerende, avskyelig og utrolig morsomt!

Foto: (Izismile)
Publisert

Vi begynner denne uken med en helt fantastisk stuntfilm (vel, egentlig reklamefilm) av det slaget som kan få deg til å måpe!

Vi tar imot tips til denne serien med åpne armer! Send ditt bidrag på e-post, Facebook eller Twitter: @mBlaker

De gode bildene
Det har vært brukt veldig mye rare bilder til denne artikkelserien, og nå har vi samlet det meste av det som har blitt brukt - og det som har vært vurdert brukt - de siste par-tre årene!

Derfor anser jeg blokkfløyte som et offentlig torturredskap i skolen...

Tidenes unnskyldning
I Norge har det blitt veldig vanlig å ikke si unnskyld, men å beklage at noen har tatt noe ille opp (du vet... "det var trist du ble lei deg"). Men hvis en først skal komme med en unnskyldning av det slaget, så får en gjøre det skikkelig. Gjerne på direkten.

Jeg er nesten villig til å satse venstrefingeren (nei, sier ikke hvilken) på at dette i praksis ikke er særlig nyttig, men som en brannøvelse er det utrolig imponerende!

Animasjon
Har du spilt spillet Tron - i dets mange variasjoner? Denne videoparodien er mye bedre!

Hva gjør du hvis du både har et sykt behov for å sjonglere, samtidig som du er veldig sulten?

Gjemme seg i full åpenhet
Dette er tassen som kan trikset med å gjemme seg!

Det er en stund siden vi har hatt et «plukk strukturen fra hverandre»-spill, så det er bare å la de små grå få bryne seg litt!

Fremtidens Napster
Her kan du se en ny teknologi bli demonstrert som om noen år (faktisk allerede i dag på enkelte områder), kommer til å riste i filler en industri mer enn Napster klarte med musikkbransjen.

Denne samlingen er ikke for sarte sjeler, men er noen gale brasilianere som har samlet folk som virkelig går på en smell.

Kattestreker
John Cleese var av den oppfattelsen av at nordmenn egentlig snakket engelsk, men skapte et tullespråk når de snakket med hverandre bare for å lure engelskmenn... Hvorfor tar jeg opp dette? Vel, ta en titt på denne!

Og når vi først er i kattenes verden: Statisk elektrisitet er moro!

Motsatt heckling
Når folk sovner på en stand-up-kveld, så er det normalt sett et dårlig tegn, men denne komikeren vred det virkelig til sin fordel.

Jeg blir på grensa til kvalm bare av å se det denne damen daglig skal putte i seg for å kunne bli verden feiteste...

Bildebonanza
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Vi avslutter denne uken med en helt fantastisk kortfilm. Hvor vidt du har spillt spillet Portal er i grunn irrelevant til filmen. Skru av lyset, skru opp lyden til maks - og få videoen opp i fullskjerm!

Tidligere utgaver:

2011:

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Denne saken ble første gang publisert 26/08 2011.

Les også