«Jakten»-paret Sigrid og Ben

– Jeg la ham i «ikke-bunken»

Det ble full klaff mellom Sigrid Tolsby og Ben Ismael Frogner i «Jakten på kjærligheten», men det var ikke helt opplagt. Det var nemlig nære på at den kjekke beileren ikke ble valgt med videre etter sitt kortfattede frierbrev.

<b>FORELSKET</b>: Sigrid Tolsby og Ben Frogner har brukt tiden på å bli bedre kjent etter at «Jakten på kjærligheten» gikk på TV. Drømmen om bryllup og barn står sterkt hos begge.
FORELSKET: Sigrid Tolsby og Ben Frogner har brukt tiden på å bli bedre kjent etter at «Jakten på kjærligheten» gikk på TV. Drømmen om bryllup og barn står sterkt hos begge. Foto: Svein Brimi
Publisert

– Jeg er så forelsket! Jeg kan egentlig ikke se for meg at vi skal slutte å være forelsket. Nå føles det godt å kunne være kjærester helt åpenlyst, uten at vi trenger å gjemme oss lenger, sier Sigrid Tolsby (30), og ser kjærlig på sin utkårede.

Denne høsten har TV-seerne kunne følge den vakre tannlegen fra Aremark i det populære TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Fire håpefulle friere sjekket inn på gården i Østfold i sommer, med håp om å sjarmere Sigrid.

Det oppsto raskt søt musikk med Hamar-gutten Ben Ismael Frogner (30), som ble frieren som sto igjen til slutt.

Kjæresten Ben Ismael Frogner

Siden september har turtelduene offisielt kalt seg kjærester, og de legger ikke skjul på at kjærligheten har vokst seg sterkere etter at de gikk ut av reality-boblen.

– Da jeg meldte meg på som frier, gikk jeg inn i dette med et åpent sinn. Samtidig var jeg klar på at hvis det ikke var noe kjemi med Sigrid, så skulle jeg bare dra hjem igjen. Men det gikk over all forventning!

<b>SPRUDLER:</b> Paret flørtet og koste seg da Her og Nå kom på gårdsbesøk til Aremark. Med Ben boende i hovedstaden, tar det ham halvannen time å besøke kjæresten i Halden. – Å ha et langdistanseforhold gjør at den kriblende forelskelsen varer lenger, forsikrer Sigrid. 
SPRUDLER: Paret flørtet og koste seg da Her og Nå kom på gårdsbesøk til Aremark. Med Ben boende i hovedstaden, tar det ham halvannen time å besøke kjæresten i Halden. – Å ha et langdistanseforhold gjør at den kriblende forelskelsen varer lenger, forsikrer Sigrid.  Foto: Svein Brimi

– Selv om jeg må innrømme at det var en spesiell prosess å være sårbar, samtidig som jeg måtte bo sammen med tre gutter som skulle date samme jente. Heldigvis sitter jeg igjen med bare gode følelser og en god opplevelse, forklarer Ben til Her og Nå.

Han er veldig klar på hva han falt for hos sin utkårede.

– Jeg sendte jo inn søknaden etter å ha sett introduksjonsvideoen hennes. Da var det fordi jeg syntes hun var fin å se på, og så likte jeg energien hennes.

– Etter at det slo gnister mellom oss, så er det kjemien vi har som jeg setter mest pris på. Vi kan le og prate om alt. Sigrid er tvers igjennom en fin person, veldig omtenksom og snill. Hun er rett og slett drømmedama, understreker hamarsingen.

Les også: Den som flytter inn sammen med Thomas Steen, får svigermor med «på kjøpet». Hun er ikke noen hvem som helst

<b>TV-SUKSESS:</b> Sigrid var en av fire bønder som søkte etter en livsledsager i TV-serien. Hun var den eneste som fikk kjæreste etter innspillingen. Her er bøndene med programleder Jan Thomas.
TV-SUKSESS: Sigrid var en av fire bønder som søkte etter en livsledsager i TV-serien. Hun var den eneste som fikk kjæreste etter innspillingen. Her er bøndene med programleder Jan Thomas. Foto: TV 2

Valgte bort Bens brev

Det lå imidlertid ikke i kortene at Ben skulle bli en av de utvalgte beilerne. Sigrid syntes nemlig frierbrevet hans var i korteste laget. For der de andre guttene hadde lagt flid i sine brev, startet Ben med å introdusere seg selv med: «Jeg har ikke satt meg så veldig inn i dette her, jeg».

Sigrid, som hadde tydd til venninnene sine for å få hjelp til å sortere brevene, innrømmer lattermildt at hun ikke ble spesielt sjarmert av Brev-Ben.

– Jeg la ham i «ikke-bunken». Venninnen min måtte stadig dra ham ut av den bunken, og ba meg kikke på det igjen. Dermed ga jeg ham en sjanse, sier Sigrid og ler.

Allerede under speed-daten merket paret at de hadde en god kjemi, og at praten gikk lett mellom dem.

– Det jeg liker aller best med Ben er at han er så snill og omsorgsfull. Han er flink til å ta vare på meg. Hver dag før jeg skal på jobb, sender han meg en tekstmelding der han ønsker meg en fin dag. Det setter jeg veldig pris på.

– Som person er jeg litt vel firkantet og perfeksjonist, og Ben får meg ned på jorden igjen. Hans holdning om at det meste ordner seg, merker jeg er godt for meg. Og så er han jo veldig kjekk da, smiler Sigrid.

Les også: (+) Anne Lindmo: – For å bevare kjærligheten må man fortsette å tulle, fortsette å kysse og fortsette å heie på hverandre

<b>BONDEROMANTIKK:</b> Sigrid Tolsby er endelig ferdig med å jakte på kjærligheten etter å ha blitt sjarmert av Ben. Det lekne paret tøyser med hverandre under fotograferingen. 
BONDEROMANTIKK: Sigrid Tolsby er endelig ferdig med å jakte på kjærligheten etter å ha blitt sjarmert av Ben. Det lekne paret tøyser med hverandre under fotograferingen.  Foto: Svein Brimi

Familiegården i Aremark

Enn så lenge har paret pleiet et langdistanseforhold. Sigrid bor og jobber i Halden foreløpig, før hun etter hvert skal ta over familiegården i Aremark. Ben har fast bopel i Oslo, etter å ha flyttet fra familiegården på Hamar.

I hovedstaden jobber han som konsulent, men 30-åringen har alltid drømt om å flytte til mer landlige omgivelser når han en dag stifter familie. Det er storebroren hans som har odel på gården, men oppveksten som bonde har gitt Ben mersmak.

– Jeg og Sigrid har snakket litt om vår langsiktige plan. Det er at jeg flytter til Halden etter hvert så vi kan teste ut å være samboere. Så får vi se hvordan det blir å ta over gården.

– Jeg synes jo det er veldig fint i Aremark, men akkurat nå tar vi det som det kommer. Nå bare koser vi oss med å være kjærester utenfor husets fire vegger, sier Ben.

Les også: Niklas Dyrhaug: – Jeg drømmer om familie på sikt

<b>PAR I HJERTER: </b>Etter tre år som single, kunne Sigrid og Ben offisielt endre på sivilstatusen i september. – Ben er så fin. Han er tålmodig, snill og passer godt på meg, sier den søte tannlegen.
PAR I HJERTER: Etter tre år som single, kunne Sigrid og Ben offisielt endre på sivilstatusen i september. – Ben er så fin. Han er tålmodig, snill og passer godt på meg, sier den søte tannlegen. Foto: Svein Brimi

Reiste til utlandet

Sommeren og høsten har nemlig vært preget av en katt og mus-lek med omgivelsene. Det forelskede paret har vært nødt til å holde forholdet skjult mens programmet har gått på TV.

– Det har hatt sine utfordringer, og etter innspillingen var det godt å slippe å reise til utlandet for å være kjærester, ler Ben.

Turtelduene reiste blant annet til byene København og Göteborg i våre naboland for å pleie kjærligheten åpenlyst.

– Det er fordelen med at jeg bor så nært Sverige. Der har vi kunnet spise ute, kysse og holde hender. De gangene Ben besøkte meg i Halden før siste episode gikk på TV, tvang jeg ham til å gå 200 meter til bussholdeplassen så jeg kunne hente ham der når han kom med toget.

– Og da fikk han bare lov til å være inne i huset. Hvis vi satt ute og naboen gikk forbi, jaget jeg ham inn igjen, forteller en lattermild Sigrid.

<b>KJÆRESTER:</b> – Jeg er så forelsket!, innrømmer Sigrid.
KJÆRESTER: – Jeg er så forelsket!, innrømmer Sigrid. Foto: Svein Brimi

Begge to hadde vært single i tre år før de meldte seg på «Jakten på kjærligheten». Bryllup og barn er noe både Sigrid og Ben ønsker seg i fremtiden, men paret er innstilt på å bruke tiden nå fremover til å se om de sterke følelsene overlever en travel hverdag.

– Og hvem vet? Om fem år har vi kanskje bosatt oss i Aremark og stiftet familie? smiler en forelsket Sigrid til Her og Nå.

Denne saken ble første gang publisert 16/11 2023.

Les også