Comoyo View

Norsk tjeneste med gratis prøvetid

Tjenesten gir alle brukere to måneder gratis. Og de har hele tredje sesongen av Game of Thrones klar.

SE GRATIS: To måneders gratis abonnement på Comoyo View betyr at du kan se siste sesongen av Game of Thrones, med norsk tekst.
SE GRATIS: To måneders gratis abonnement på Comoyo View betyr at du kan se siste sesongen av Game of Thrones, med norsk tekst. Foto: HBO
Publisert Oppdatert
BARE SISTE: Foreløpig siste episode av Game of Thrones gikk på TV i USA sist søndag. Det betyr at hele sesong 3 nå ligger ute på Comoyo View.
BARE SISTE: Foreløpig siste episode av Game of Thrones gikk på TV i USA sist søndag. Det betyr at hele sesong 3 nå ligger ute på Comoyo View.

OPPDATERT:

Denne artikkelen er fra 13. juni 2013 da Telenor-tjenesten Comoyo View hadde sitt lanseringstilbud.

Tjenesten har siden den gang blitt lagt ned. De beste tjenestene for å se Game of Thrones nå er Filmnet.no (1 måned gratis for nye kunder), eller HBO Nordic (14 dager gratis for nye kunder).

Streaming av film og TV-serier kom for fullt til Norge i fjor da Netflix lanserte sin tjeneste i Norge. De har blitt utfordret av flere konkurrenter, slik som Viaplay og HBO Nordic.

Nå er en ny konkurrent på trappene.

Kjent for filmleie

Comoyo har holdt på en stund med filmleie på nettet. De har også en tjeneste som lar deg abonnere på en kanalpakke via internett, kalt Comoyo TV.

Nå har de introdusert Comoyo View. En streamingtjeneste på linje med Netflix og Viaplay.

Det vil si, tjenesten introduseres nå i åpen beta. Dermed kan alle registrere seg og motta to måneder gratis bruk. Deretter koster tjenesten 99 kroner pr. måned.

Tilbudet varer fram til 31. juli. Etter det vil alle som registrere seg bare få 1 måned gratis før man må betale for den videre bruken.

Game of Thrones tilgjengelig

Det mest interesante med tjenesten nå, i alle fall for Game of Thrones-fans, er at hele sesong 3 av Game of Thrones ligger tilgjengelig på tjenesten.

Siste episode av denne sesongen gikk faktisk så sent som sist søndag, og også den er tilgjengelig.

Gjennom en avtale med Cmore får nemlig Comoyo View alle HBO-serier innen 24 timer etter at de er sendt i USA, med norsk tekst og i HD.

De to foregående sesongene av serien er dog ikke tilgjengelig, og vi har fått vite av Comoyo at rettighetene til sesong 3 går ut 30. november.

Det er uansett tid nok til at fansen kan få med seg hele 3. sesong i løpet av gratis-perioden.

KOMMER: Sesong 6 av den populære vampyrserien True Blood har premiere 16. juni i USA. Mindre enn 24 timer senere skal episodene finnes på Comoyo View.
KOMMER: Sesong 6 av den populære vampyrserien True Blood har premiere 16. juni i USA. Mindre enn 24 timer senere skal episodene finnes på Comoyo View. Foto: HBO

True Blood kommer

UTVALG: Comoyo View har allerede mange filmer og TV-serier tilgjengelig, og flere skal komme i løpet av sommeren.
UTVALG: Comoyo View har allerede mange filmer og TV-serier tilgjengelig, og flere skal komme i løpet av sommeren.

En annen populær HBO-serie er True Blood. 16. juni begynner sesong 6, og også denne blir fortløpende tilgjengelig hos Comoyo View.

I følge sendeskjemaet på IMDB.com så går siste episode av sesongen den 18. august. Det betyr at om du venter noen dager med å registrere deg kan du rekke å få med alle episodene innenfor gratisperioden.

Dyrere

Comoyo View har lagt seg på en månedspris som ligger litt over det vi har blitt vant til for slike streamingtjenester. Netflix og Viaplay tar bare 79 kroner pr. måned. Det gjør også HBO Nordic om du binder deg for ett år.

Comoyo forteller oss at grunnen til at de har lagt seg på en litt høyere månedspris, 99 kroner pr. måned, er at de vil ligge nærmere betal-TV vinduet og tilby en del ferskere innhold. Dette vil nødvendigvis koste litt mer i form av rettigheter.

Fortsatt beta

Selv om Comoyo View nå åpner slusene for alle, er de nøye med å påpeke at tjenesten fortsatt er i beta. Det betyr litt sluknere innhold og litt færre funksjoner enn hva som er planlagt ved lansering.

Comoyo lover mer innhold og flere funksjoner i løpet av sommeren, og ved lansering skal tjenesten innholde ca. 3000 filmtitler og 170 TV-serier.

Du kan prøve Comoyo View ved å gå til www.comoyo.no.

Les også:

Test: Logitech Harmony Ultimate

Test: Perfekt stue-PC

Ti ting du bør kunne på iPhone og iOS

Test: En super filmskjerm til PC-en

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning