Test av trådløse hodetelefoner med støykansellering

Konklusjon

Tett kamp om førsteplassen.

FRIHET: Ledningsfrie høyttalere har sine ulemper, men fordelen er at du kan bevege deg fritt og slipper krøllete ledninger.
FRIHET: Ledningsfrie høyttalere har sine ulemper, men fordelen er at du kan bevege deg fritt og slipper krøllete ledninger. Foto: Produsent
Publisert Oppdatert

Samsung Level Over og Parrot Zik 2.0 er begge svært gode produkter på hver sin måte.

Førstnevnte er relativt enkle og rett fram, mens sistnevnte er fulle av finesser og avanserte funksjoner. Samtidig leverer begge veldig god lyd, men Zik 2.0 må sies å ha et lite overtak på den fronten. I tillegg har de fordel av å være litt mer portable.

Til tross for at Definitive Technology Symphony 1 på de fleste måter er hodetelefoner av høy kvalitet, må vi likevel si at vi er litt skuffet over den manglende diskanten som trekker ned helhetsinntrykket. Beats Studio Wireless leverer på sin side ok lyd til sitt bruk, men støykanselleringen er ingenting å skryte av, mens Creative Aurvana Platinum har god støykansellering men veldig skuffende lyd.

Til sist må vi ta med at Bang & Olufsen BeoPlay H8 ser fantastiske ut og leverer veldig god lyd og komfort, men til en pris som gjør at du betaler en god del ekstra for designen.

Dermed utnevner vi Zik 2.0 til vår testvinner, mens Level Over er å regne som et godt kjøp.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen