Test av ni bærbare PC-er

Ny PC? Vi har testet 9 PC-er!

Dyr eller billig? Stor eller liten? Sterk eller slapp? Vi har testet ni bærbare PC-er.

BÆRBAR-PC: Kjøpe en PC som passer dine behov. Her er ni bærbare PC-er vi har testet den siste tiden.
BÆRBAR-PC: Kjøpe en PC som passer dine behov. Her er ni bærbare PC-er vi har testet den siste tiden. Foto: Illustrasjon/HjemmePC
Publisert Oppdatert

Høsten er tradisjonelt en tid da mange kjøper seg ny PC. I år forsterkes trolig denne trenden på grunn av Microsofts nylanserte operativsystem, Windows 10.

Under finner du en samling av ni PC-er som vi har testet i løpet av de seneste månedene. Vi snakker her altså ikke om en sammenlignende stortest av ni likt spesifiserte PC-er.

Før du leverer fra deg en bunke tusenlapper i bytte mot en ny bærbar PC, bør du sjekke om du kanskje kan leve videre med PC-en du har. Det finnes flere triks for å gjøre PC-en raskere og det kan være nettverket ditt som er problemet. Noen ganger skal det ikke mer til enn en ny ruter, eventuelt en nettverksforlenger, for å fikse det trådløse nettverket.

Nedenfor finner du ni PC-er med svært ulike  bruksområder. Jakter du på en liten og lett PC som kun skal fungere som en digital notatblokk og surfe-PC, så kan kanskje denne mini-PC-en fra Toshiba være midt i blinken. Et åpenbart alternativ i "student-PC"-kategorien er også Microsoft Surface 3.

Trenger du rå kraft og spillytelse må du kikke på denne råtassen av en bærbar PC fra Alienware og denne Asus ROG-PC-en som nå har dukket opp i et lettere og slankere format.

Da Windows 8 ble lansert i 2012, så kom det mange nye formfaktorer der skjermen kunne snus, vris, brettes og ikke minst tas av. I denne kategorien finn du en lekker sak fra HP som heter Spectre X360.

Er du på PC-jakt, så bør du kikke gjennom de ni testene vi har samlet i listen under. Selv om du ikke finner drømme-PC-en her, så kan du se på spesifikasjonene og på den måten få litt tips til hva du skal se etter når du skal kjøpe ny PC.

Likte du denne testen? Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss gjerne på Facebook!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning