RElasjoner

Tolv merkelige Tinder-dater som gikk fryktelig galt

Men én av dem endte faktisk med bryllup likevel! Ikke les denne saken hvis du håper på en bra match.

Foto: E! Entertainment
Sist oppdatert

Å skulle møte noen du har matchet med på Tinder, Happn eller andre datingapper, kan bli både hyggelig, morsomt, kleint, skummelt og katastrofalt.

Det er 50/50 sjanse for at daten blir bra, man treffer en koselig person og får lyst til å gjenta det hele - men den kan også ende opp som en katastrofefortelling du kan skremme de single vennene dine med for alltid.

Denne saken tar for seg det siste alternativet. I en tråd på nettforumet Reddit, og på forumet Kvinneguiden, har brukerne blitt bedt om å dele sine historier fra de merkeligste Tinder-datene de har vært på, og det er mildt sagt mye å ta av.

Les også: - Vi har det i oss alle sammen, at det er bra å ha sex med andre

1. Gitaristen som ikke fikk det til

En anonym bruker på Kvinneguiden forteller om et skuffende sexmøte med en musiker:

«Matchet med gitarist på gjennomreise (konsertturne). Vi snakker først masse om felles interesser og får hverandre til å le. Da jeg fant ut at han bare var på gjennomreise og bodde langt borte, så tenkte jeg bare "pule". Så jeg inviterte til samtaler av mer seksuell art. Han henger med og det er ikke måte på hva han skal gjøre med meg og hvor amazing det blir.

Han kommer til meg etter konsert, parkerer som en idiot, jeg må be han flytte bilen, og han bare "åh, ok, da", typisk vims. Vi kommer inn, han hadde lovet at han skulle løfte meg opp, osv., så han gjorde det og greier skjer. Han begynner raskt å puste fort og anstrengt og svette. Jeg kler av meg, sier ikke et ord. Her skulle jeg stoppet og sagt at vi kunne droppe det da han tydelig ikke er komfortabel. Men av en eller annen grunn så lar jeg det fortsette, kanskje ut av nysgjerrighet.

Vi har kort, kleint samleie i misjonæren. Etterpå stirrer han i taket, jeg prøver å prate lett og muntert, han svarer kort og uengasjert. Så sier han at han vil gå fordi han er uvel og har tunnelsyn. I ettertid antar jeg han hadde panikkanfall fra han kjørte bort til meg til han kom seg til hotellet igjen. Vi tilbrakte til sammen 43 minutter sammen. Ikke helt det sexmøtet jeg så for meg...

Og dette var en mannemann med muskler, og på sosiale medier virker han sjarmerende og litt sånn rufsete-preppy, hvis du skjønner. Har ikke noe i mot at sex med noen for første gang er en nervøs affære, men ikke lat som du er så selvsikker på forhånd... »

2. Fyren som var klåfingret

Brukeren JaniePage forteller at hun opplevde at en Tinder-date forsøkte å beføle henne på samme måte som hun hadde blitt befølt på under en togtur.

Hun skriver:

«Han: kjører du til jobb?

Meg: Jepp, hva med deg?

Han: Offentlig transport.

Meg: Ah, jeg er ikke så fan av offentlig transport og dessuten har jeg gratis parkering på jobben, så det er vinn-vinn for meg.

Han: Hvorfor liker du ikke offentlig transport?

Meg: For noen årsiden stakk en drittsekk hånden sin opp under skjørtet mitt når jeg gikk av toget. Så uansett...

Han: Gjorde han slik som dette?

Han stakk dermed hånden sin under skjørtet mitt mens vi satt på en parkbenk og kom høyt nok opp til å føle sømmen på strømpene mine.»

Les også: Ekspertens råd: - Onaner før du drar på første date

3. Pseudovitenskapsmannen

Fredyouareaturtle skriver:

«En fyr tilbød meg en pose med marihuana på begynnelsen av daten. Så brukte han reste av kvelden på å snakke om molekyler og energier og hvordan regjeringen forsøker å gi oss kreft på grunn av noe med lyset vi bruker?... Noe merkelige, pseudovitenskapelige greier. Jeg bare nikket med og spiste maten min (han spiste ikke noe fordi han faster 23 timer av dagen).

Det beste var at kvinnen som satt på bordet ved siden av oss kunne høre samtalen vår og vi utvekslet megetsigende blikk, hvor øynene hennes sa: "WTF er galt med den fyren?" og mine sa: "Jeg vet."»

4. Katastrofedaten som ble til ekteskap

Den lite vellykkede utenlandsdaten til en anonym bruker på Kvinneguiden tok en svært uventet, og lykkelig, vending:

«Jeg brukte Tinder på en reise i utlandet og avtalte med en fyr at vi skulle ha sex på hotellet mitt. Først krever han at jeg skal betale Uberen hans og så stikker han tunga i halsen før han kommer inn gjennom døra på hotellet.

Når vi skal ha sex, er han helt gal (til å være første gang) og jeg tenker: "Herregud hva er dette for mann?" Før han dro hjem så spurte han om jeg ville gifte meg med han og jeg sa ja, litt ironisk, og tenkte at jeg aldri mer skulle komme til å se mannen igjen.

Nå fire år senere er vi gift og har ett barn sammen. Han er verdens beste mann og ikke i det hele tatt som den fyren han var på den første "daten"»

Les også: Nøkkelen til å forstå hva en kvinne vil ha

5. Gameren som kom klokken tre om natten

Brukeren Baetan bjudar på med sin historie om en selsom herremann hun møtte via Tinder:

«Møtte en fyr på Tinder, vi snakket en del på Facebook før vi møttes. Han bestemmer seg for å komme til jobben min i lunsjpausen. Jeg jobbet tredje skift på den tiden, så klokken var omkring tre på natten.

Jeg hang i bilen hans i fullstendig stillhet mens han spilte på telefonen sin. Så begynte han å vise meg bilder av EKTE døde kropper på telefonen sin. Jeg hoppet så raskt ut av bilen hans. Det var min første og siste Tinder-date.»

6. Han som kom ut som homofil

Kko5062 skriver:

«Jeg matchet med en fyr jeg ikk på videregående skole med og som jeg alltid tenkte var kjekk og kul, han drev med sport, var godt likt, etc. Jeg hadde ikke sett ham på omkring ti år på dette punktet, men på Tinder-bildene sine så han helt lik ut fortsatt, så vi bestemte oss for å møtes for kaffe.

Han kommer med langt, fett hår, skjegg og så hjemløs ut, i tillegg til at han fortalte meg at han hadde hoppet av colleget og lider av alvorlig ADHD. Han kunne ikke fokusere på en eneste ting og fiklet hele daten, fortalte meg hvordan han nå er ett med jorden og mot slutten fortalte han meg at han var homofil. Jeg er en jente. Jeg følte at jeg ble lurt.»

Les også: - Benching er dårlig oppførsel

7. Mannen som ville ha kjapt svar

En bruker på Kvinneguiden forteller om en date som raskt begynte å kreve snarlig svar på Tinder.

«Jeg kom i snakk med en fyr som brukte et pseudonym som beskrev hans personlighet. Eksempelvis var hans navn på Tinder MannenMedVarmtHjerte i stedet for "Ørjan".

Vi startet å chatte på en onsdag, og enn så lenge var han en veldig hyggelig fyr. Da helga kom med finværet, var jeg mye opptatt med venner og familie på stranden, grilling, båttur fra morgen til kveld. Jeg er typen som gjerne sjekker melding fort, men legger deretter fra meg telefonen når jeg er med andre.

Han hadde sendt melding både på fredag kveld og lørdag hvor han lurte på hvorfor det var så dødt fra min side. Søndag ettermiddag svarte jeg han med en lang og koselig melding, spurte hvordan helgen hans hadde vært og beklaget at han ikke hadde hørt noe fra meg siden fredag.

Fikk tilbake en passiv-aggressiv melding av typen: "Hyggelig". Deretter kom det en lang tirade om at jeg måtte gi beskjed, hvis jeg kom til å være opptatt med venner og være stille på Tinder, så slapp han å lure. Her snakker vi om at det var kun lørdagen jeg ikke hadde svart han på melding.

Uansett, sa hva jeg mente om det på en fin måte og tenkte at dét var det. Så går det to uker og han spør på en fredag (eller lørdag?) om vi kan møtes. Jeg var da på fjelltur hele helgen uten dekning. Rakk aldri å svare han før han unmatchet meg på mandagen. Good riddance! 😂 Han burde holdt seg til navnet "Ørjan" og ikke seilt under falskt (rødt!!) flagg.»

8. Babyen

Ohdearheather deler en historie om den gangen hun havnet midt i en sexfantasi hun ikke var forberedt på:

«Jeg hadde vært på noen dater med en fyr jeg møtte på Tinder og ting så ut til å gå veldig bra! Vi hadde felles interesser, han var morsom, smart og utrolig snill. En kveld inviterte han meg over til huset sitt (vi hadde alltid hatt dates på offentlige steder først) og jeg gikk med på det.

Kvelden startet flott, han lagde middag, vi så en film og ting begynte å lede mot soverommet. Før vi gikk inn dit, spurte han meg om han kunne vise meg favorittrommet sitt i huset. Litt forvirret gikk jeg med på det. Han åpnet en dør ved siden av soverommet, og vi gikk inn i et barneværelse. Ikke et vanlig barneværelse, et værelse med en seng i voksenstørrelse, stellebord, bleier, etc. Han fortalte meg at han likte baby-rollespill, og ville bli veldig glad hvis jeg sa ja til å være moren hans.

Jeg er en veldig fordomsfri person, men det var ikke en ting jeg kunne gjøre for ham, og jeg unnskyldte meg selv høflig. Han sende meg melding dagen etter og spurte om jeg kunne tenke meg om en gang til, men jeg fortalte ham igjen høflig at vi ikke kunne fortsette å treffe hverandre.»

Les også: Er du sjalu på partneren din? Da bør du gjøre dette

9. Jokkeren

En anonym Kvinneguiden-bruker fikk en annerledes avskjed da hun skulle ta farvel med Tinder-daten:

«Hadde andre date hjemme hos han, det var veldig hyggelig og jeg hadde sagt ifra om at det ikke ble hopp i høyet så tidlig - noe han respekterte og tonen var god.

Da jeg skulle dra hjem, gikk jeg ut i gangen og tok på jakken, bøyde meg så ned mens jeg tok på skoene og da kom han plutselig inntil høyresiden min og jokket i vei som en hund på hoften min. Sånn real intens jokke-style med åpenbar "bender" gjennom klærne.

Visste ikke helt hva jeg skulle si eller gjøre, men da jeg var ferdig med å knyte lissene og sto helt oppreist igjen ga han seg og takket høflig for kvelden.»

10. Syretrippen

Steamo9000 skriver:

«Mens vi snakket før date, forklarte han meg at han ikke drikker eller røyker eller tar noen "harde rusmidler". Når vi er på daten, forteller han meg at han skal ta syre dagen etter. Da jeg brakte det han tidligere hadde sagt på banen, kranglet han med meg om hvordan sukker i større grad enn syre er et rusmuddel. Seff, kompis.

Vi var på en fotballkamp og han begynte å bli agressiv og lage merkelige gryntelyder. Den verste delen? Jeg overhørte folk bak oss si "Åh, se, de to er på første date. Det går ikke bra. Ser du hvor ukomfortabel hun ser ut?" Utrolig morsomt nå, men smertefullt pinlig da det skjedde.»

11. Turen til Amsterdam

Sunbeam0000 prøvde å diskutere reising med Tinder-daten - det gikk ikke så bra:

«Omtrent femten minutter inn i daten, diskuterte vi reising, og vi hadde begge vært i Amsterdam. Da sa han: "Dette er kanskje mer et samtaleemne for andre date, men da jeg var i Amsterdam, sugde to prostituerte meg mens kjæresten min ventet i rommet." Jeg antar det regnet ute, så kjæresten hans ventet på rommet.»

Les også: Ti dager, ti Tinder-dates

12. Kattekasteren

Bellflower92 ble belært om barneoppdragelse og kattekasting på første date:

«Min første Tinder-date noensinne var med en fyr fra Romania. Han var ganske søt og jeg synes det var kult at han kom fra et annet land. Vi hadde tekstet i omkring en uke og han virket interessant.

Vi møttes på en festival og det første jeg la merke til, var at han var rundt 20 centimeter kortere enn jeg hadde forventet og ikke lignet spesielt på bildene sine. Ikke en stor greie, mange mennesker ser annerledes ut på bilder. Han hadde også på seg for mye av et etterbarberingsvann som luktet forferdelig.

Etter å ha kjappet oss gjennom festivalen, satte vi oss ned og pratet en stund. Jeg fortalte ham hvor mye jeg elsket barn og katter. Han fortsatte med å fortelle at da han bodde i Romania, pleide han å løfte opp katter etter halen og kaste dem opp på hus, og at det "ikke egentlig skadet dem". Han sa også at han mente at amerikanere måtte slå barna sine mer. Etter at samtalen døde ut på en klein måte, laget jeg en unnskyldning om at jeg måtte gå hjem. Til min overraskelse, ønsket han seg fortsatt en andre date.

Den neste fyren jeg møtte på Tinder endte opp med å bli den absolutt beste daten jeg har vært på og vi har vært sammen i nesten tre år nå.»

Denne saken ble første gang publisert 19/05 2018, og sist oppdatert 13/08 2020.

Les også