Jeep

Jeeps ville påskekolleksjon

Turen i Jeep Trailcat blir garantert luftig. Og rask.

Publisert Oppdatert

I forbindelse med det årlige arrangementet Easter Jeep Safari, som i år går av stabelen for 50. gang, har Jeep laget flere spesielle konsepter. Arrangementet er lagt til Moab i staten Utah, og sammenfaller med Jeeps 75-årsjubileum.

Høvdingen i samlingen er Trailcat-konseptet som drives av en 6,2-liters HEMI Hellcat V8-motor på 707 hk. Dette er den samme motoren som finnes i Hellcat-versjonene av Charger og Challenger. Giringen må du gjøre selv med en sekstrinns kasse. Utgangspunktet for Trailcat er en Jeep Wrangler, men akselavstanden er økt med over 30 centimeter for å gjøre plass til den store motoren

Bilen er satt sammen av hyllevare fra spesialdivisjonene Mopar og Jeep Performance Parts, og Trailcat har aspekter som offroad-entusiaster vil sette pris på. Det robuste utseendet forsterkes ytterligere av støtfangere i stål, beskyttende rails langs sidene, 17-tommers beadlock-felger kledd med 39,5-tommers BFGoodrich Krawler T/A KX-dekk, Dana 60-akslinger og Fox-dempere.

Interiøret er enkelt, men Trailcat er faktisk utstyrt med bøtteseter fra Dodge Viper. Setene er støpt i karbonfiber og kledd med Katzkin-skinn.

Se de andre Jeep-konseptene i bildegalleriet under

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning