NYHET: Sport Coupé Concept GTE

Her er de nye linjene til VW

Sport Coupé Concept GTE er navnet på Volkswagens ferskteste såkalte konseptbil: - Den viser merkets nye designretning.

Publisert Oppdatert

Volkswagen Sport Coupé Concept GTE skal vise de nye linjene til Volkswagen, og de går meget høyt over kulen:

– Denne konseptbilen er en fantastisk dynamisk coupé, som kommer til å sette standarden i sin klasse. Takket være designet, som både er sportslig og romslig, vil denne bilen være et imponerende alternativ til firesetere i B- og C-segmentet, opplyser dr. Heinz-Jakob Neusser, styremedlem i Volkswagen, i en pressemelding fra bedriften.

Konseptbilen er en sportslig coupé med fire dører, og en ladbar hybrid drivlinje. I dette designet skal «... evolusjon og revolusjon møtes...», og det skal vise i hvilken retning Volkswagen vil utvikle seg fremover.

Volkswagen tjuvstartet bilutstillingen i Genève på Volkswagen Group Night mandag kveld. Her kunne du få oppleve konseptbilen GTE, samt nye Touran. Også andre nyheter som Sharan og Passat Alltrack vises i Genève.

Nytt frontparti

Grillen, frontlysene og Volkswagen-merket former en helt ny design av frontpartiet sammenliknet med andre Volkswagen-modeller. A-stolpen er plassert langt bak, noe som sørger for et langt panser. Den lave C-stolpen dominerer bakparten, og bilen får et sportslig preg takket være 21 tommers felger.

I tillegg til det, ifølge VW, innovative eksteriøret, skal også Sport Coupé Concept GTE sett nye standarder innvendig.

Her er det fokus på en «... ren design, ergonomisk perfeksjon og et nytt interaktivt grensesnitt mellom menneske og maskin.», intet mindre.

Bilen er en ladbar hybrid med en V6 TSI-motor på 380 hestekrefter. To elektriske motorer sørger for utslippsfri kjøring når du ønsker det. Konseptbilen har en topphastighet på 250 km/t og et drivstofforbruk på 0,2 l/mil.

Bilen er bygget på Volkswagens MQB-plattform, og har et bagasjerom på 480 liter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen