Nye biler 2010

Bilnyhetene det lukter svidd av

Årets første europeiske bilmesse byr på et fyrverkeri av nyheter. Her er seks.

Publisert Oppdatert

Geneve-messen som åpner til uka (2. mars for journalister, 4. mars for publikum), er årets første av de store europeiske bilutstillingene. Derfor knytter det seg ekstra spenning til det nyhetsrushet som nå er i ferd med å bygge seg opp.

Her er seks morsomme

Nissan Juke: Hils på den nye lillebroren til Qashqai. En helt ny, liten crossover kalt Juke som trer inn i B-segmentet. Nissan hevder selv at Juke skal være sportslig og tøff som en SUV - pakket inn i et kompakt og ikke minst futuristisk ytre.

Bentley Continental Supersports Convertible: Med godt over 600 hester er dette Bentleys raskeste kabriolet gjennom tidene. Sommeren kan bare komme.

Peugeot 508: Den mye omtalte haikjeften i fronten er borte, 508 er en langt mer elegant bil enn sine to forgjengere. Det er den nye familiedesignen vi er vitne til, og den vil vi påstå er langt mer vellykket enn haikjeft-designet i 407 og 607.

Citroen DS3 Racing: DS3en er laget av Citroëns racingavdeling, derfor er både chassiset og drivverket utviklet for motorsport. Utstrakt bruk av karbonfiber utvendig og innvendig, samt spreke fargevalg skal forsterke den sportslige opplevelsen ytterligere.

Mercedes F800: Om dette er neste generasjon Mercedes CLS vet vi enda ikke, men ryktene er i hvertfall mange og lange om at konseptbilen F800 Style er firedørs-kupeen sin arvtager.

Lotus Elise 1,6: Lotus Elise får en facelift og med den følger en helt ny bensinmotor, også denne signert Toyota. Mindre motor gir som oftest lavere forbruk og CO2-utslipp, den nye Lotus Elise er ikke et unntak.

Les også:

Test av 93 firehjulsdrevne biler

Stor dekktest vinter 2009 - 2010

Alt du må vite om vinterdekk

Stor kvalitetsrapport på brukt 4x4

Disse bilene kan du stole på

Her er alle biler Klikk har testet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen