Genève 2012

Det lekreste fra Genève-utstillingen

Vi har fortalt deg om alle de spennende bilnyhetene fra bilutstillingen i Genève. Nå er det tid for å legge øyene på de mest elegante modellene fra årets messe.

Publisert Oppdatert

Søndag ble årets bilutstilling i Genève avsluttet. Utstillingen oppsummerer hvilke biler som finnes på markedet, og ikke minst hvilke biler vi har i vente. Vi har vist deg alle de viktige nyhetene fra årets bilutstilling i Geneve, som den nye Audi A3, eller de to konkurrentene Mercedes A-klasse og Volvo V40.

Men når man har gjort seg ferdig med alle de fornuftige bilnyhetene, er det mye annet lekkert å kikke på. Spesielt for bilutstillingen i Geneve er at den relativt sett vier mer oppmerksomhet til herlige spesialmodeller.

Enten det er særegne studier fra designstudioene, tekniske konseptbiler eller de aller råeste tuningbilene. På Genève-utstillingen får de virkelig vist seg frem.

Vi kommer heller ikke på Genève-utstillingen utenom pene modeller av begge kjønn, der som vanlig jentene er i stort flertall.

De skal bringe oppmerksomhet til mer eller mindre vellykkede skapninger på fire hjul. Det finnes en "lex bilutstilling" som sier at jo styggere bilen er, desto penere er jenta. Det stemmer i alle fall 80 prosent av tiden.

Nå er ikke alle jentene panserpynt. Mange er utførlig briefet og kan produktene til fingerspissene. Og det er en prestasjon i seg selv å se velpleid og blid ut 12 timer om dagen, ti dager til ende i en hall med masse støy, varme lyskastere og ikke minst - stirrende øyne.

Les mer

Pirellikalenderen 2012

Pirellikalenderen 2011

Miss Tuning-kalenderen 2012

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning