Se bildene fra Le Mans

Årets 24-timersløp på Le Mans er over og igjen kunne Audi bestige det øverste trinnet på seierspallen. Vi gir deg bildene fra fartsfesten.

Damer fra Hawaian Tropics. Tradisjon på Le Mans. (Foto: Sutton)
Damer fra Hawaian Tropics. Tradisjon på Le Mans. (Foto: Sutton)
Publisert Oppdatert

24-timers på Le Mans er et av de mest klassiske billøpene i verden og i år var det knyttet stor spenning til duellen mellom Audi og Peugeot i den raskeste klassen. Begge stilte til start med diesel-biler og det ble til slutt Audi som trakk det lengste strået. Men det var ikke uten problemer. Audis ene bil kjørte av etter bare to timer og måtte bryte, mens storfavorittene med Tom Kristensen i spissen mistet et hjul.

Se bildene her

Men Audis tredjebil med Frank Biela, Marco Werner og Emanuelle Pirro vant løpet foran Sébastien Bourdais, Stephane Sarrazin og Marc Gene i Peugeot. På tredjeplass kom privatteamet fra Pescarolo Sport.

Mer: Bildene fra Daytona 500
Mer: Bildene fra 12 timers på Sebring
Mer: Bildene fra Monaco GP

Aston Martin til topps
Aston Martin vant GT1-klassen og i vinnerbilen satt blant andre svensken Rickard Rydell, mens IMSA-teamet gikk til topps i GT2-klassen med sin Porsche.

Årets Le Mans ble preget av skiftende vær, mye regn og mange avkjøringer. Takket være duellen mellom Audi og Peugeot ble det også satt ny publikumsrekord med over 250 000 tilskuere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning