Glamourens Grand Prix

Årets mest glamorøse sportsarrangement er over og vi har bildene av alle kjendisene, damene, båtene og bilene i Monaco Grand Prix.

Fighting på den første runden. (Foto: Sutton)
Fighting på den første runden. (Foto: Sutton)
Publisert Oppdatert

Monaco Grand Prix - Se bildene

Monaco Grand Prix var årets femte VM-runde i Formel 1, og således et idrettsarrangement, men F1-løpet kommer i skyggen av alt annet i Monaco denne helgen. Der dreide det meste seg om kjendiser, luksus yachter, raske biler og vakre kvinner.

Mer: Nykommer kan vinne

Krydde av skuespillere
Siden filmfestivalen i Cannes arrangeres bare noen kilometer unna på samme tid krydde det av skuespillere i Monaco denne helgen. Damemagneten Jude Law, Michelle Rodriguez fra Lost, franske Jean Reno og Star Wars-reggisøren George Lucas var alle på plass sammen med andre kjendiser som tennisspilleren Boris Becker, MotoGP-føreren Casey Stoner og en rekke andre.

Mer: Best i depotet
Mer: Fantastisk F1-feiring

Alonso vant
Lettkledde damer var heller ikke mangelvare denne helgen, og hvis du ikke kjørte rundt i en bil til mer enn to millioner kroner var det ingen som brydde seg om deg&

Hvis du ikke skulle ha fått det med deg var det McLarens Fernando Alonso som vant løpet foran teamkamerat Lewis Hamilton og Ferraris Felipe Massa, men selve løpet kom i andre rekke denne helgen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning