AMT 215 PH

AMT lanserer ny Pilothouse-serie

Denne 21-foteren skal være den første i en helt ny modellserie fra den kanten.

FØRST: Dette blir den første finskbygde båten i Pilothouse-segmentet fra AMT.
FØRST: Dette blir den første finskbygde båten i Pilothouse-segmentet fra AMT. Foto: AMT
Publisert Oppdatert

Tekniske data AMT 215

  • Lengde 6,40
  • Bredde 2,40
  • Vekt 1 100 kg
  • Anbefalt motorstørrelse 90-150hk
  • Stamme, lengde: XL
  • Konstruksjonskategori/Godkjenning (CE): C
  • Maks belastning: 7 personer
  • Pris: Ikke fastsatt
  • www.kellox.no

Finske AMT letter på sløret for neste års nyheter ved å presente sin nye AMT 215 Pilot House (PH).

21-foteren skal være den første en helt ny modellserie fra den kanten.

Den første modellen i serien vil bli offentliggjort på sjøen for Alle i Oslo 20.-25. mars, men selve salget starter senere på våren.

Vokser

Denne båttypen har vokst i Skandinavia de siste årene.

- AMT fortsetter derfor sitt arbeid på en unik plattform med et konsept som gir en stor fleksibilitet og dynamikk i utviklingen av nye modeller for fremtiden. Ved hjelp av dette konseptet, kan vi reagere umiddelbart på nye behov i markedet, heter det i et presseskriv fra importøren AS Kellox.

Modellserien skal kompletteres av både større og mindre modeller i årene som kommer.

Komfort

AMTs komfort og sjøegenskaper har vi tidligere rost, men også våre kolleger i resten av Norden har sansen for disse skrogene. Verftet har da også levert mange testvinnere de siste årene.

Ifølge båtbyggeren skal den nye AMT 215 PH også ha fått de samme eksemplariske kjøreegenskapene som alle de andre AMT-modellene. Her trekkes det frem et sjødyktig skrog, med høy baug, kombinert med et romslig akterdekk, stort lagringsrom, og et styrehus som gir beskyttelse for vær og vind og sengeplass til to voksne.

Skroget skal videre være både robust, forutsigbart og trygt - i tillegg til å gjøre båten til en unik kombinasjon av transport og båtglede. Intet mindre.

Sikkerhet

Vel, ut fra det vi kan se så langt kan det ligge an til et åpen og romslig akterdekket med høyt fribord, som kan gi trygghet for alle som oppholder seg om bord.

Solide rekker sikrer videre en trygg overgang mellom akter- og fordekk. Sikkerheten om bord skal være ytterligere forbedret med at AMT legger på "Always-to-port" konseptet.

Allsidighet

- Den nye AMT 215 PH henvender til et bredt publikum. Den er ideell som en transport- og utflukts båt, på hytta eller til fiske, takket være det romslige akterdekket og den utvendige styrekontrollen, heter det fra Kellox

Utstyrsnivået skal også by på mer enn hva man forventer i en Pilothouse-modell.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning