Klesstiler til dame

Hvordan vil du at dama skal kle seg?

Avgi stemmen din her!

ULIKE KLESSTILER: Hva slags klesstil liker du best på jenter? Avgi din stemme nederst i saken!
ULIKE KLESSTILER: Hva slags klesstil liker du best på jenter? Avgi din stemme nederst i saken! Foto: FOTO: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Hvordan vil DU at jenter skal kle seg?

Under har vi listet opp seks ulike stiler, hvor vi ønsker at du skal stemme på den stilen du liker best på jenter, enten det er på kjæresten din, en du legger merke til og snur deg etter på gata eller bare på jenter generelt.

STEM NEDERST I SAKEN!

Stilene er casual chic, sensuell, maskulin, rocka, klassisk preppy og romantisk bohem, og er stiler som Elise Sandvik, stylist og moteblogger på Elisesandvik.com har valgt ut. Hun forklarer dem nærmere:

(Bilder av de ulike stilene kan du se under teksten, og avstemningen ligger nederst i saken):

Casual chic

En kvinne som kler seg casual chic bygger opp antrekkene sine på basisplagg og gjør uttrykket mer personlig og spennende ved å tilføre iøynefallende tilbehør som smykker, ringer, hatter og sko.

Eksempel: Olivia Palermo og Jessica Alba.

Sensuell

Den sensuelle kvinnen bærer nærsittende plagg som viser fram de feminine kroppsformene på en sofistikert og sexy måte, og kler seg gjerne i kjoler og skjørt. De presser ofte grenser og provosere med klær.

Eksempel: Beyonce og Jennifer Lopez.

Maskulin

Rette blazere og frakker, voluminøse herreskjorter, skreddersydde dresser og boyfriend jeans er nøkkelplagg i en herreinspirert garderobe. Tilbehøret er minimalistisk og rent.

Eksempel: Kristen Stewart og Emmanuelle Alt.

Rocka

Svart, hvitt og grått går igjen i garderoben til en rockejente. Et par hullete jeans, en band T-skjorte, bikerjakke og Dr. Martens støvler er et typisk antrekk.

Eksempel: Cara Delevingne og Gwen Stefani.

Klassisk preppy

Alle som har sett TV-serien Gossip Girl  kjenner til Blair Waldorf og hennes uptown-stil basert på skoleuniformen til Constance Billard. Dette er kvinner som liker å kle seg i klassiske og fargesterke plagg ala Ralph Lauren.

Eksempel: ”Blair Waldorf” og Kate Middleton.

Romantisk bohem

Som romantisk bohem er man glad i blonder, florlette stoffer, skjerf og maxikjoler. Hos disse kvinnene går duse farger og blomstermønstre ofte igjen.

Eksempel: Nicole Richie og Vanessa Hudgens.

AVSTEMNINGEN KOMMER ETTER BILDENE.

CASUAL CHIC: En kvinne som kler seg casual chic bygger opp antrekkene sine på basisplagg og gjør uttrykket mer personlig og spennende ved å tilføre iøynefallende tilbehør som smykker, ringer, hatter og sko. Eksempel: Olivia Palermo og Jessica Alba.
CASUAL CHIC: En kvinne som kler seg casual chic bygger opp antrekkene sine på basisplagg og gjør uttrykket mer personlig og spennende ved å tilføre iøynefallende tilbehør som smykker, ringer, hatter og sko. Eksempel: Olivia Palermo og Jessica Alba. Foto: FOTO: Getty Images og Stella Pictures
SENSUELL: Den sensuelle kvinnen bærer nærsittende plagg som viser fram de feminine kroppsformene på en sofistikert og sexy måte, og kler seg gjerne i kjoler og skjørt. De presser ofte grenser og provosere med klær. Eksempel: Beyonce og Jennifer Lopez.
SENSUELL: Den sensuelle kvinnen bærer nærsittende plagg som viser fram de feminine kroppsformene på en sofistikert og sexy måte, og kler seg gjerne i kjoler og skjørt. De presser ofte grenser og provosere med klær. Eksempel: Beyonce og Jennifer Lopez. Foto: FOTO: Getty Images og Stella Pictures
MASKULIN: Rette blazere og frakker, voluminøse herreskjorter, skreddersydde dresser og boyfriend jeans er nøkkelplagg i en herreinspirert garderobe. Tilbehøret er minimalistisk og rent. Eksempel: Kristen Stewart og Emmanuelle Alt.
MASKULIN: Rette blazere og frakker, voluminøse herreskjorter, skreddersydde dresser og boyfriend jeans er nøkkelplagg i en herreinspirert garderobe. Tilbehøret er minimalistisk og rent. Eksempel: Kristen Stewart og Emmanuelle Alt. Foto: FOTO: Getty Images
ROCKA: Svart, hvitt og grått går igjen i garderoben til en rockejente. Et par hullete jeans, en band T-skjorte, bikerjakke og Dr. Martens støvler er et typisk antrekk. Eksempel: Cara Delevingne og Gwen Stefani.
ROCKA: Svart, hvitt og grått går igjen i garderoben til en rockejente. Et par hullete jeans, en band T-skjorte, bikerjakke og Dr. Martens støvler er et typisk antrekk. Eksempel: Cara Delevingne og Gwen Stefani. Foto: FOTO: Getty Images og Stella Pictures
KLASSISK PREPPY: Alle som har sett TV-serien Gossip Girl kjenner til Blair Waldorf og hennes uptown-stil basert på skoleuniformen til Constance Billard. Dette er kvinner som liker å kle seg i klassiske og fargesterke plagg ala Ralph Lauren. Eksempel: ”Blair Waldorf” og Kate Middleton.
KLASSISK PREPPY: Alle som har sett TV-serien Gossip Girl kjenner til Blair Waldorf og hennes uptown-stil basert på skoleuniformen til Constance Billard. Dette er kvinner som liker å kle seg i klassiske og fargesterke plagg ala Ralph Lauren. Eksempel: ”Blair Waldorf” og Kate Middleton. Foto: FOTO: Getty Images og Stella Pictures
ROMANTISK BOHEM: Som romantisk bohem er man glad i blonder, florlette stoffer, skjerf og maxikjoler. Hos disse kvinnene går duse farger og blomstermønstre ofte igjen. Eksempel: Nicole Richie og Vanessa Hudgens.
ROMANTISK BOHEM: Som romantisk bohem er man glad i blonder, florlette stoffer, skjerf og maxikjoler. Hos disse kvinnene går duse farger og blomstermønstre ofte igjen. Eksempel: Nicole Richie og Vanessa Hudgens. Foto: FOTO: Getty Images og Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning