Billig sminke

Disse rimelige skjønnhetsproduktene elsker vi

Se billigfavorittene her!

RIMELIGE FAVORITTER: I saken under deler tre skjønnhetseksperter sine rimelige favoritter.
RIMELIGE FAVORITTER: I saken under deler tre skjønnhetseksperter sine rimelige favoritter. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Sminkeproduktene dine trenger ikke komme fra kjente, dyre merker for å være bra.

Produkter til rundt et par hundre og nedover kan være minst like gode, og i tilfeller også enda bedre!

Vi har fått tre damer som både jobber med og elsker skjønnhet til å dele sine rimelige skjønnhetsfavoritter.

Kanskje deler dere noen favoritter?

Agnes Lovise Haugen

Jeg er utdannet makeupartist, og har de siste årene delt min store sminkeinteresse og lidenskap på min egen blogg og YouTube-kanal og er så så heldig å få jobbe med nettopp dette.

På mine sosiale medier deler jeg blant annen sminke-tutorials, produktanbefalinger og inspirerende sminkelooks.

Dette er mine rimelige skjønnhetsfavoritter:

L'Oréal True Match Foundation

L'Oréal sin True Match Foundation er en veldig lett foundation som legger seg tynt og naturlig på huden, men likevel gir en god dekk. Den holder utrolig lenge på huden og ser bra ut gjennom hele dagen!

Maybelline Fit Me Concealer

Dette er en av de få billige concealerene i Norge som får jobben gjort. På grunn av den lette og flytende konsistensen kan den brukes både på urenheter og rødheter, samt på mørke ringer under øynene. Den legger seg fint på både fet og tørr hud og holder seg godt gjennom hele dagen.

NYX Soft Matte Lip Cream

Soft Matte Lip Cream fra NYX er en fantastisk kremet, matt leppestift. Den kommer i en lipgloss-innpakning, så man legger den med en applikator som gjør det lett å påføre. Konsistensen er utrolig myk og behagelig på leppene; noe få matte leppestifter er!

Artikkelen fortsetter under bildet.

AGNES SINE FAVORITTER (f.v.): Maybelline Fit Me Concealer, kr 99. Loreal True Match Foundation, kr 169. NYX Soft Matte Lip Cream Milan SMLC11/Blivakker.no, kr 89.
AGNES SINE FAVORITTER (f.v.): Maybelline Fit Me Concealer, kr 99. Loreal True Match Foundation, kr 169. NYX Soft Matte Lip Cream Milan SMLC11/Blivakker.no, kr 89. Foto: FOTO: Privat og produsenten

Ingrid Holm

Jeg er en skjønnhets- og moteblogger som er har et lidenskapelig forhold til skjønnhet, foto og kunst. Jeg jobber i markedsavdelingen til et interiørmerke som heter Varier Furniture, som fokuserer på helse og velvære, og passer perfekt til livsstilen min.

Gjennom bloggen får jeg mulighet til å være kreativ og drive med de tingene i livet som gjør meg glad.

Dette er mine rimelige skjønnhetsfavoritter:

Burt's Bees Lip Crayon

I fargen Sedona Sands. Produktet er 100% naturlig, fargen varer lenge, og den pleier leppene. Den er perfekt å ha i vesken.

Beauty Blender

Denne er genial hvis du fortsatt bruker fingrene til å legge foundation, eller ikke får til å legge foundation med en sminkekost. Det kan fort bli for mye foundation og resultatet verken ser eller føles veldig naturlig ut.

Eggefasongen gjør det enkelt å fordele foundationen over hele ansiktet. Den er god å holde, fordeler mengden foundation perfekt og gir et fantastisk resultat. 

Weleda Skin Food

Denne kremen kan brukes til alt mulig, men jeg liker å bruker Skin Food aller mest som en ansiktsmaske natten før jeg skal noe viktig, eller vil se ekstra pen ut. Produktet gir huden en vakker glød. Jeg har brukt den i flere år!

Artikkelen fortsetter under bildet.

INGRID SINE FAVORITTER (f.v.): Burts Bees Lip Crayon Sedona Sands, kr 169. Weleda Skin Food, kr 119. Beauty Blender 1 Pink Blender/Blivakker.no, kr 219.
INGRID SINE FAVORITTER (f.v.): Burts Bees Lip Crayon Sedona Sands, kr 169. Weleda Skin Food, kr 119. Beauty Blender 1 Pink Blender/Blivakker.no, kr 219. Foto: FOTO: Privat og produsenten

Agnes Marie Bjørge Gulbrandsen

Jeg er eier av Gevir As og deleier i Stylemanagement og Topshelf. Jeg er også utdannet frisør og makeupartist. Jeg jobber redaksjonelt ved siden av salong med både makeup og hår.

Max Factor False Lash Effect

Maskara kommer i mange former og jeg opplever at ofte er det de billige som vinner! Max Factor sin False Lash Effect leste jeg om for mange år siden og den er å finne i en rekke kjente makeupartisters koffert. Den kjente makeupartisten Pat Mc Grath, som de fleste kjenner til, elsker dette produktet. Den gir deg ekstremt volum uten å drysse!

Husk å bytt din maskara så ofte som en gang i måneden om du vil ha optimal effekt. Jeg kjøper alltid 2-3 stk så jeg slipper å stå på bade å bli irritert på restene. Skal du bygge godt volum så jobb med maskaraen i 3-4 minutter, lag på lag.

H&M Eyebrow Pencil

Øyenbrynspennen til H&M er perfekt sammensatte i pigmentene, og jeg har den alltid i sminkepungen min hjemme og på jobb. Husk å velge kalde toner, det er som oftes penest i forhold til nordisk hud og hår.

Øyenbrynene er prikken over i-en i et ansikt, og burde vektlegges mer enn det gjør. Et velformet bryn kan gi deg en ansiktsløftning så vel som å gjøre deg vakrere og fremheve benstruktur og øynene dine. Jeg bruker ofte litt hårspray på en gammel ren maskarakost som jeg børster lett over brynenen mine for at de skal sitte hele dagen.

H&M Liquid Foundation

Dette er en lett foundation som har bra sammensatte pigmenter, og den blir ikke for tørr på huden. Den inneholder også SPF15. Daglig solfilter er et must! Jeg er veldig opptatt av hud og beskyttelse, slik at huden ikke blir fortere eldre enn den må.

Jeg kjøper ofte to farger en som er perfekt til min hudtone og en som er mørkere som jeg bruker øverst i pannen, under kinnbenene, på hver side av nesen og litt på haken og langs kjeven. Det er utrolig fint for å fremheve benstrukturen i ansiktet ditt, og du blir ikke helt Kardashian!

Det gir deg en frisk og sunn hud og du kan blande i litt av den mørke etter som huden får mer farge nå som solen titter frem!

Ekstra-tips

Ellers syntes jeg at apotekene har nydelige produkter til billig penge med mye teknologi bak. De er verdt å sjekke ut.

Hårprodukter i den billige klassen så er John Frieda utvilsomt en vinner.

Er du interessert i flere oppdateringer fra Klikk Mote? Følg oss på Facebook her!

AGNES SINE FAVORITTER (f.v.): H&M Eyebrow Pencil Espresso Brown, kr 39,90. Max Factor False Lash Effect Mascara, kr 179. H&M Liquid Foundation i fargen Warm Ivory, kr 99.
AGNES SINE FAVORITTER (f.v.): H&M Eyebrow Pencil Espresso Brown, kr 39,90. Max Factor False Lash Effect Mascara, kr 179. H&M Liquid Foundation i fargen Warm Ivory, kr 99. Foto: FOTO: Privat og produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning