Sko og støvletter

Høstens 10 fineste ankelstøvletter

Favorittene våre. Løp og kjøp!

FINFINE SKO: Til venstre med kilehæl er fra Kors Michael Kors til den nette sum av 350 dollars (ca 2000 kr) hos Net-a-porter.com. De populære Jenny-bootsene fra Isabel Marant er forsatt å få tak i noen steder (blant annet Net-a-porter.com og charlotteforshine.com) til ca kr 3500 (eller rundt 600 $). Acnes fine burgunderfargede sko fås for kr 2995 i butikker eller på nettsiden acnestudios.com.
FINFINE SKO: Til venstre med kilehæl er fra Kors Michael Kors til den nette sum av 350 dollars (ca 2000 kr) hos Net-a-porter.com. De populære Jenny-bootsene fra Isabel Marant er forsatt å få tak i noen steder (blant annet Net-a-porter.com og charlotteforshine.com) til ca kr 3500 (eller rundt 600 $). Acnes fine burgunderfargede sko fås for kr 2995 i butikker eller på nettsiden acnestudios.com. Foto: FOTO: Produsentene
Publisert Oppdatert

Ankelstøvlettene gir seg ikke denne sesongen heller, heldigvis - for da kan vi fortsette å bruke de gamle også.

Men noen nye er jo heller ikke å forakte, vi klarer vel alltids å rydde litt ekstra plass i skoskapet til et par lekkerbiskener!

Her har vi plukket ut 10 av våre favoritter.

Trendene spriker litt (takk for det!), så her kan du velge mellom klassiske svarte, eller høstens nye it-farge, nemlig burgunder, cowboyinspirerte, rocka eller noen statementsko med dyreprint.

HØSTENS FINESTE ANKELSTØVLETTER
HØSTENS FINESTE ANKELSTØVLETTER Foto: FOTO: Produsentene

1. Burgunder med snøring er to trender i ett. Disse kommer fra merket Face som du får hos Eurosko. Kr 999.

2. Svarte og enkle, og litt smårocka med den fine glidelåsdetaljen. Kr 1199 fra Face (Eurosko).

3. Slangeskinnstrenden lever i beste velgående, og vi digger disse statementskoene fra Asos, kr 885 pluss frakt og moms.

4. I høst kommer vi garantert til å se flere og flere cowgirls reke rundt i gatene. Kanskje disse fine bootsene fra Roots til kr 1399 inspirerer deg til å hive deg på trenden også?

1. Merk deg denne skofasongen - den henger igjen fra überpopulære Isabel Marants vår/sommervisning for noen år tilbake, men har blitt så høyt elsket av folket at "alle" skoprodusentene har denne skoen i en eller annen variant. Denne i semsket skinn er fra Ash hos My-wardrobe.com til kr 1359.

ANKELSTØVLETTER SOM VI GJERNE VIL HA I SKAPET
ANKELSTØVLETTER SOM VI GJERNE VIL HA I SKAPET Foto: FOTO: Produsentene

2. Leopardtrenden fortsetter, og sko med dyreprint kan virkelig heve et antrekk til nye høyder. Det blir i hvertfall ikke kjedelig med sko som dette! Fra Bikbok, kr 399.

3. Burgunderfargen er det bare å hive seg over først som sist. Vi elsker disse vakre skoene fra Acne (de heter Star). Joda, 2995 kr er mye penger, men så er Acnes sko viden kjent for god kvalitet og er i tillegg veldig gode å gå i.

4. Sam Edelmann lager veldig kule sko (eksempelvis byr han også på et par kjempetøffe lave leopardboots), og disse pryder gjerne våre undersåtter i høst. Cowboy og slangemenneske i én, vi liker det! Kr 1734 hos My-wardrobe.com.

Les også:

Nei, skoene vider seg ikke ut

Hvorfor heter det egentlig størrelse 38?

Hvor jålete er du? Ta vår uhøytidelige quiz!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning