Det er dessverre ikke så altfor lenge til høsten kryper seg inn over oss, og butikkene har allerede begynt å fylle opp hylle rog lagre med høstens godbiter.

Noe av det første som forsvinner med sommeren er de lette sandalene, og derfor har vi plukket ut tre av høstens skotrender, som du kan glede deg til å hoppe inn i.

Tøffe nagler

Naglene har vært en hit på klærne over de to siste sesongene, og nå har de også kommet til skoene. De tøffe naglene gir et rocka preg til for eksempel et par søte ballerinasko, og gir en perfekt kombinasjon av søtt og tøft.

Med et par naglebesatte sko er du garantert å sette en ekstra spiss på antrekket!

NAGLER: Ravel (kr 855), Bronx (899), Din Sko (kr 349), Nelly (kr 499). © FOTO: Produsent, heppo.no, nelly.no

Kule creepers

Popgruppen Spice Girls gjorde plattformsko populært på 90-tallet, og nå er det tilbake for fullt! Creepers finnes i utallige farger, mønstre og varianter, og di finner garantert et par som passer deg.

Det geniale med denne skoen er at den kan brukes til både kjole og skjørt såvel som bukser, og gir antrekket et leken og avslappet look.

CREEPERS: Din Sko (kr 340), Stine Goya (kr 1995), Asos (kr 260), Underground (kr 1295), Shoe Biz (kr 1049), Asos (kr 364). © FOTO: Produsent, heppo.no, brandos.com

Nytenkende wedge-sneakers

Wedge-sneakersen er en sneaker med en wedge-hæl. Med tanke på at wegde-hælen er den mest behagelige høy-hælen å gå med, og sneakers generelt er et utrolig komfortabelt skoplagg, må dette rett og slett bli fantastisk.

Dette er skotøyet er et resultat av den sporty innflytelsen på motebildet denne høsten, og vil garantert gi antrekket ditt et sporty løft.

WEDGE-SNEAKERS: Ash (kr 1825), Asos (kr 1968), Roots (kr 699), Nike (kr 855). © FOTO: Produsent, asos.com, heppo.no

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!