BLOGG: Intervju og fotoshoot med Johanna

Vi har snakket med tv-kjendisen om den tøffe barseltiden, ektemannens brutale fortid og det å alltid være midtpunkt.

Publisert Oppdatert
Hele intervjuet kan leses i Kamille Mor & Barn nr. 1 2013.
Hele intervjuet kan leses i Kamille Mor & Barn nr. 1 2013.

Journalist Marianne var litt i tvil da hun ringte Johanna (33) knappe to uker etter fødselen. Var det kanskje litt tidlig å mase om et intervju? Men TV-personlighet Johanna svarte blidt, og kanskje litt eplekjekt i etterpåklokskapens navn, at det var mannen, Vince (34), som var i ammetåka. Hun selv hadde straks en manikyrtime på Frogner.

Da de skulle ha et møte et par uker senere hadde pipen imidertid fått en annen lyd. En time og to kaffekopper etter avtalt møtetid, ramlet Johanna inn på kafeen med tunge øyelokk. Datteren Savannah vil ikke sove, og Johanna betegnet seg selv som en vandrende melkeku på randen. En betegnelse mang en ny mamma kan kjenne seg igjen i.

Da intervjuet skulle gjøres, en god måned senere, var det Johanna som kom først til kafeen. Tilsynelatende frisk og opplagt med krøller i håret, plettfri sminke og et stort smil. Soveproblemene var fortsatt ikke over, men den nybakte moren hadde funnet sine metoder til å takle det som best hun kunne. Johanna forteller villig vekk om hvor grusom fødselen var, og om den tøffe barseltiden.

Johanna er seg selv lik, slik vi kjenner henne fra tv. Sprudlende og skravlete og tar stor plass. Men på en veldig hyggelig og morsom måte. Hun er så lett å like! Og hun har ikke noe problem med å innrømme at hun elsker oppmerksomhet. I intervjuet forteller hun om den lange veien det var å gå fra drømmen om MTV til å faktisk komme dit, og om "hårda bud" i Hollywood.

Da hun jobbet i MTV traff hun Vince som etterhvert ble både ektemann og far til hennes barn. En ekte badboy.

Bilder fra fotoshoten fra Johannas egen Instagramprofil.
Bilder fra fotoshoten fra Johannas egen Instagramprofil. Foto: /[email protected]a

I reportasjen har Savannah på seg sparkedress fra Zara, og sokker fra Ullungene.

Johanna har på seg genser fra H&M, belte fra InWear, kjole fra Munthe plus Simonsen og smykke fra Hasla.

Flere blogginnlegg fra Kamille-bloggen:

Har du en to-roms?

Tekno-freak

Du er god nok som du er

Strikk meg her og strikk meg der

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning