SLIK KLER DU DEG I VINTER

Vinterens fineste ullplagg på budsjett

Gå vinteren i møte med tykke og varme klær til under 1000-lappen

LEKKER I KAMEL: Teddyjakke fra Lindex, kr 699. Kåpe fra Bik Bok, kr 699. Her med it-jente og moteyndling Alexa Chung.
LEKKER I KAMEL: Teddyjakke fra Lindex, kr 699. Kåpe fra Bik Bok, kr 699. Her med it-jente og moteyndling Alexa Chung. Foto: Stella Pictures/produsentene
Publisert Oppdatert

Det er ikke alltid lett å skulle kombinere kuldegrader med trendy plagg.

Vi har derfor plukket ut det fineste vintertøyet, til en overkommelig pris.

Tenk kombinasjoner

Det Nyes mote- og skjønnhetsansvarlig Cecilie Mevatne mener det er lurt å tenke kombinasjoner.

-Lek med lag på lag for å gi vinterantrekket det lille ekstra. Bruk en vest utenpå skinnjakken eller ta en strikkevest utenpå en høyhalset genser. Strikkeplagg er alltid en favoritt fordi du kan du leke deg med lag på lag, eller kjøre en helt klassisk og stilren «look», sier hun.

Januar byr også på muligheten til å både rydde og oppdatere klesskapet – noe som sårt trengs hos de aller fleste jenter fra tid til annen.

Det Nye-jenta Åshild (17) har som nyttårsforsett å bygge opp en basisgarderobe bestående av strikkeplagg og skinn.

HØY I HALSEN: Fra venstre: Genser i grått fra Ganni, kr 699, blå striper fra Never Denim/Bik Bok, kr 499 og sort fra Lindex, kr 199.
HØY I HALSEN: Fra venstre: Genser i grått fra Ganni, kr 699, blå striper fra Never Denim/Bik Bok, kr 499 og sort fra Lindex, kr 199. Foto: Catwalkpix/Produsentene

En høyhalset genser er nemlig et av vinterens it-plagg. Invester gjerne i en tettsittende variant for å fremheve figuren din.

Elsker strikk

- Jeg elsker hvordan klesmerkene har gjort det ukult å fryse ved å lage ullgensere som ser så utrolig bra ut. I mine øyne er strikk og pologenseren den perfekte kombinasjonen, sier Åshild.

Hun er ikke alene om å omfavne varme plagg.

-  Kjøp plagg som tåler kulden. Det verste er å fryse. Jeg anbefaler også å investere i masse strikk om vinteren. Alt fra tynne pologensere i ull til lekre kasjmirtrøyer, råder Det Nye-stylisten Cecilie Mevatne.

Også moteassistent i britiske Elle Eline (22) har lagt sin elsk på deilige ullkåper.

LES OGSÅ: Det beste fra januarsalget

-  I høst har kamelfargede ullkåper vært dominerende. Denne trenden liker jeg så godt at jeg gjerne tar den med inn i det neste året også, sa Eline.

Januarsalget er en perfekt anledning til å skaffe deg basevarer og klassikere til reduserte priser.

Likevel er ikke alltid de «perfekte» plaggene like lette å finne. Cecilie Mevatne mener at man om vinteren, har en unik mulighet til å leke seg på lag med lag. Men at det er like viktig å investere i plagg som man også kan bruke i kulda.

Gjør som it-jentene

RUND HALS: Til venstre, Genser fra Gina Tricot, kr 399. Genser fra Bik Bok, kr 299. Genser fra Zara, kr 499.
RUND HALS: Til venstre, Genser fra Gina Tricot, kr 399. Genser fra Bik Bok, kr 299. Genser fra Zara, kr 499. Foto: Catwalkpix/Produsentene

Det skal ikke å koste skjorta og kle seg fint.  Hvorfor skal ikke du kunne gjøre det samme?

Den ultimate it-jenta Olivia Palermo (28), er kjent for å kunne kunsten å mikse billig og dyrt. Selv om hun kan velge og vrake i det meste av designerklær – velger hun ofte plagg fra Zara, H&M og Topshop.

Hertuginne Kate, roses også for stilen sin. Mye fordi hun er flink til å kombinere sin eksklusive garderobe med rimelige plagg. Hvem klarer vel å glemme den prikkete og blå kjolen til 340 kroner fra Topshop, som hun hadde på seg da hun viste frem babyen sin for første gang?

 

FØLG DETNYE PÅ FACEBOOK

FLERE SAKER PÅ DETNYE.no

MIKS ULL MED KULE ASSESOARER: Ullgenser fra H&M, kr 490. Belte fra Lindex, kr 99. Solbriller fra Aldo, kr 99.
MIKS ULL MED KULE ASSESOARER: Ullgenser fra H&M, kr 490. Belte fra Lindex, kr 99. Solbriller fra Aldo, kr 99. Foto: Stella Pictures/produsentene
Det Nye - Klikk.no

Abonner på Det Nye 

Det Nye gir deg de beste kjøpene innenfor mote og makeup, inspirerende artikler om trening og livsstil, og de beste reportasjene om temaene som opptar deg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning