Utroskap

- Vi som er utro vet hva vi gjør

Jeg sa alltid «jeg skal aldri være utro». Vel, se på meg nå.

UTROSKAP: Det begynte med uskyldig flørting, men endte med utroskap.
UTROSKAP: Det begynte med uskyldig flørting, men endte med utroskap. Foto: Foto: Illustrasjonsbilde/GettyImages
Publisert Oppdatert

Kjære jente som opplevde at typen din var utro.

Det er med tungt hjerte jeg skriver dette. Jeg føler med deg, men jeg er her for å gi deg en utros bekjennelser.

Jeg er utro. Ja, jeg har endelig innrømmet det for meg selv. Og nå deg. Men ingen andre enn meg og min elsker vet om dette.

Jeg hadde ikke planlagt det. Men jeg slapp taket og lot meg rive med. Klinkende edru. Kysse med en annen fyr enn samboeren min som bor hjemme på Vestlandet med bikkja vår og venter på meg.

Det ble ikke med det ene kysset. Vi startet å møtes. Sex, dater, kosing, film. Vi ble raskt oppslukt i hverandre.

Vi er i samme internasjonale gjeng her i London, og vi møtes ofte alle sammen. Jeg synes det er vanskelig å holde det skjult for de andre, men jeg synes ikke det er vanskelig å holde det skjult for samboeren min.

Han skal. Aldri. Få vite.

Jeg er her i ett halvt år. Det tok meg akkurat to uker fra jeg kom hit, til jeg var utro. Jeg, og la oss kalle ham Jake, hadde hatt tett kontakt med meldinger fra første dag. Han la aldri skjul på at han ville ha meg. Jeg likte det.

Jeg likte oppmerksomheten og jeg likte ham. Forholdet hjemme har mildt sagt vært ustabilt, og jeg skjønner jo nå at jeg ikke lengre har følelser for ham der hjemme, og at jeg må ende det. Men jeg kommer ikke til å gjøre det mens jeg er her. Må vente.

Jeg sier til meg selv at siden jeg likevel en gang skal gjøre det slutt, så må jeg oppleve litt mens jeg har mulighet, men det hjelper jo ikke. Jeg går bak hans rygg. Jeg er utro. Det føles til tider så forferdelig. Jeg har prøvd å ende det. To ganger. Umulig. Vet ikke helt hvorfor vi ikke klarte det.

Han ville fortsette selv hvor vanskelig det var for oss begge. For han liker selvfølgelig ikke å være min elsker.

Jeg vurderer hver dag å ende det. For jeg er ikke sex-avhengig eller noe slikt, men jeg er svak. Svak for gutter, oppmerksomhet og Jake. Kjemien er utrolig, og det å kjenne på følelsen av lidenskap etter et langt og hverdagslig samliv, er godt. Føler meg levende, men samtidig råtten.

Jeg ser på meg selv som en oppegående jente med universitetsgrad og mange venner og muligheter. Jeg er relativt pen og får mye oppmerksomhet fra gutter, men jeg er langt fra perfekt. Det er så lett å feile, forstår du.

Jeg er ganske redd å få følelser for Jake. Han er ikke norsk og bor også her for kun en liten stund.

Kanskje jeg snart blir nødt til å deale med to kjærlighetssorger?

Kjære jente. Jeg føler med deg, for vi som er utro vet hva vi gjør. Men tenk på det slik, opplever man utroskap, enten man selv er, eller opplever det, så er du ikke sammen med den du burde.

Det har jeg innsett. Det gjør vondt det også. At det ikke blir oss.

Jeg kan fortelle deg hvorfor jeg ikke kommer til å fortelle det til ham. Det kommer av det faktum at jeg er feig. Jeg vil ikke at han skal hate og fortelle alle hvor fæl jeg er. For egentlig, bortsett fra dette, så er jeg ikke så fæl. Jeg ønsker heller ikke å la han føle seg sveket og lide unødvendig mye. Vil ikke han skal få vanskeligheter med å stole på en jente igjen.

Jeg ønsker ham kun det beste. For da jeg fant ut at min eks var utro, med ei venninne, tok det lang tid for meg å glemme. Men jeg har tilgitt, for vi var ikke rett for hverandre.

Jeg vil finne en jeg aldri kommer til å være utro mot, men etter dette er jeg faktisk litt pessimist med tanke på kjærligheten.

Jeg visste ikke at jeg var en av dem. Eller kanskje det ikke er noe «dem»? Jeg mener. Alle kan gjøre feil.

Jeg sa alltid «jeg skal aldri være utro». Vel, se på meg nå. Utro.

- Heidi -

Av hensyn til de involverte har vi valgt å ikke navngi personene i denne saken.

Følg Det Nye på Facebook  Instagram og Snapchat (@detnye)

Få 10 utgaver av Det Nye og veske til 299 (+porto)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning