Usminket med Kristin Gjelsvik

SE VIDEO: - Jeg føler meg skikkelig stygg uten sminke

Toppblogger Kristin Gjelsvik føler seg finest med sminke, men har ingen problemer med å ta den av.

Publisert Oppdatert

Toppblogger Kristin Gjelsvik blogger under navnet StyleConnection og er best kjent for sine åpenhjertige, kritiske og frittalende innlegg.

For Kristin er det nemlig viktig å sette ord på de dårlige dagene også.

Delt over 3000 ganger

- Det er mange triste henvendelser som dukker opp i mailboksen min. Mange sliter med dårlig selvbilde og føler at de ikke er gode nok, og der vil jeg gjøre en forskjell. Jeg prøver å vise hverdagen min sånn som den er.

For to måneder siden la Kristin ut kommentaren #meandmyrealbody. Sammen med kommentaren la hun ved et bilde av seg selv i bikini, hvor hun stolt viste frem magen sin - akkurat som den er.

Det fikk Internett til å koke over.

Innlegget ble delt over 3000 ganger på Facebook, og bare én dag etter at kommentaren var skrevet, tronet hun øverst på blogglisten over mest leste blogger. Hun gikk dermed forbi både Fotballfrue og Sophie Elise.

I selskap med Ida og Gitte

Hashtaggen #meandmyrealbody fikk også hundrevis av jenter til å legge ut bilder av seg selv og kroppene sine, helt ufiltrert. 

I videoen over fjerner hun all sminke. Kristin er i selskap med flere.

Tidligere denne uken kunne man se Ida Fladen snakke om kroppspress, selvbilde, klesslakt og damer.

Gitte Witt om regissør-moren, tatoveringene sine og hvordan det er å kle av seg foran kamera.

Egen usminket-utgave

Alle tre viser seg frem, helt uten sminke.

I Det Nyes webtv-serie «Usminket» vil  nemlig leserne få møte kjendiser bak kamera, hjemme hos seg selv, helt uten sminke.

Undertegnede har laget serien sammen med videoansvarlig i Egmont Publishing Erik Hannemann og klipper og redigerer Filip Agnihotri.

Serien kommer ut bare to uker før Det Nye kommer med en helt egen USMINKET-utgave i butikk.

ENDELIG: Et triks som redder deg fra eyeliner-søl

Her er ingen sminket eller retusjert. Verken modeller eller kjendiser, og allerede nå har utgaven begynt å vekke engasjement.

Vil hylle naturlig skjønnhet

- I vår neste utgave er alle jentene i hele bladet helt usminket og uretusjerte. Vi ville lage en helstøpt hyllest til naturlig skjønnhet, sier redaktør Karine Thyness.

Det Nyes usminkede spesialutgave er i butikker 18. mai.

- Vi i Det Nye har et mål om å gi jenter guts til å gønne på, og da må vi utfordre både leserne våre og oss selv. Denne gangen tar vi en kikk i speilet. Sminke er kjempegøy, men skal vi la det bli noe vi er helt avhengige av for å kunne gå ut døra? Concealer og maskara kan virkelig redde en dårlig dag, men sminken må heller ikke få bli en tvangstrøye, påpeker Thyness.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning