Usminket med Ida Fladen

SE VIDEO: Ida Fladen: - Jeg vil ha pupper, rumpe og lår!

- Jeg har aldri sett på meg selv som naturlig pen, sier programleder Ida Fladen, som i denne videoen viser seg både før og etter sminkerutinen sin.

Publisert Oppdatert

For en ny, inspirerende og litt annerledes sminkevideo enn du er vant til, se videoen med Ida Fladen over.

Her får du se programlederen snakke om kroppspress, selvbilde, klesslakt og damer.

- Jeg skjønner at jenter i dag sliter med komplekser. Det er veldig få profilerte mennesker som tørr å vise alle sidene av seg selv. Det er helt greit å legge ut bilder når man har sminket og ordnet seg. Men da synes jeg nesten at man har en plikt til å vise baksiden også, sier Ida.

I Det Nyes webtv-serie «Usminket» vil leserne få møte kjendiser bak kamera, hjemme hos seg selv, helt uten sminke.

I tillegg til den populære TV-profilen, får du møte skuespiller Gitte Witt og bloggerne Kristin Gjeldsvik og Sophie Elise. Alle uten sminke.

HELT UTROLIG: Olje-trikset som faktisk redder tørr hud!

- Plikt til å vise baksiden

Undertegnede har laget serien sammen med videoansvarlig i Egmont Publishing Erik Hannemann og klipper og redigerer Filip Agnihotri.

Serien kommer ut bare to uker før Det Nye kommer med en helt egen USMINKET-utgave i butikk.

ENDELIG: Et triks som redder deg fra eyeliner-søl

Her er ingen sminket eller retusjert. Verken modeller eller kjendiser, og allerede nå har utgaven begynt å vekke engasjement.

Gleder oss

- I vår neste utgave er alle jentene i hele bladet helt usminket og uretusjerte. Vi ville lage en helstøpt hyllest til naturlig skjønnhet, sier redaktør Karine Thyness.

Det Nyes usminkede spesialutgave er i butikker 18. mai.

- Vi i Det Nye har et mål om å gi jenter guts til å gønne på, og da må vi utfordre både leserne våre og oss selv. Denne gangen tar vi en kikk i speilet. Sminke er kjempegøy, men skal vi la det bli noe vi er helt avhengige av for å kunne gå ut døra? Concealer og maskara kan virkelig redde en dårlig dag, men sminken må heller ikke få bli en tvangstrøye, påpeker Thyness.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning