Usminket med Gitte Witt

SE VIDEO: Gitte Witt tar av seg sminken

- Det er sjelden jeg synes ei oversminket jente er ekstremt vakker, sier den kritikerroste skuespilleren Gitte Witt.

Publisert Oppdatert

For en ny, inspirerende og litt annerledes sminkevideo enn du er vant til, se videoen med den kritikerroste skuespilleren Gitte Witt over.

Gitte er kanskje best kjent fra filmene Søvngjengeren, Lo Imposible og Pornopung, og er vant til å måtte forandre både kropp og utseende etter rollene hun portretterer.

Tidligere denne uken kunne man se Ida Fladen snakke om kroppspress, selvbilde, klesslakt og damer.

I videoen over snakker Gitte Witt om regissør-moren, tatoveringene sine og hvordan det er å kle av seg foran kamera.

- Skremmende

- Jeg synes det til tider er skremmende hvor mye kroppsfokus det er. Men når det kommer til film, er det veldig annerledes for meg. Hver gang jeg går inn i en rolle, så glemmer jeg meg selv og mitt private liv. Jeg har ingen problemer med å kle av meg foran kamera i en filmsetting, i motsetning til om jeg skulle gjort det privat, sier Gitte som tar av seg all sminken under intervjuet.

I Det Nyes webtv-serie «Usminket» vil  nemlig leserne få møte kjendiser bak kamera, hjemme hos seg selv, helt uten sminke.

Undertegnede har laget serien sammen med videoansvarlig i Egmont Publishing Erik Hannemann og klipper og redigerer Filip Agnihotri.

Serien kommer ut bare to uker før Det Nye kommer med en helt egen USMINKET-utgave i butikk.

ENDELIG: Et triks som redder deg fra eyeliner-søl

Her er ingen sminket eller retusjert. Verken modeller eller kjendiser, og allerede nå har utgaven begynt å vekke engasjement.

Vil hylle naturlig skjønnhet

- I vår neste utgave er alle jentene i hele bladet helt usminket og uretusjerte. Vi ville lage en helstøpt hyllest til naturlig skjønnhet, sier redaktør Karine Thyness.

Det Nyes usminkede spesialutgave er i butikker 18. mai.

- Vi i Det Nye har et mål om å gi jenter guts til å gønne på, og da må vi utfordre både leserne våre og oss selv. Denne gangen tar vi en kikk i speilet. Sminke er kjempegøy, men skal vi la det bli noe vi er helt avhengige av for å kunne gå ut døra? Concealer og maskara kan virkelig redde en dårlig dag, men sminken må heller ikke få bli en tvangstrøye, påpeker Thyness.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning