Verdens største undertøysshow

Victoria's Secrets sine engler viste nok en gang frem de nyeste undertøystrendene.

UNDERTØYSSHOW: Adriana Lima iført årets Fantasy Bra  under Victoria's Secrets Fashion Show 2011 i New York onsdag.
UNDERTØYSSHOW: Adriana Lima iført årets Fantasy Bra under Victoria's Secrets Fashion Show 2011 i New York onsdag. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Onsdag gikk årets Victoria's Secret Fashion Show av stabelen på Lexington Avenue Armory i New York.

Denne undertøysvisningen har opp gjennom årenes løp blitt verdens aller største, og ikke minst mest sette. moteshow. Og det er det nok de lettkledde damene skal ha mye av æren for.

Sexy undertøysmodeller

Noen av verdens mest sexy modeller viser nemlig hvert år frem siste nytt fra det famøse undertøysmerket.

I år spankulerte skjønnheter som blant andre Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Karolina Kurkova, Rosie Huntington-Whiteley, Chanel Iman og Isabeli Fontana opp og ned catwalken i både tøffe, humoristiske og ekstremt sexy kreasjoner.

I tillegg sto Katy Perry og Akon for de musikalske innslagene. Sistnevnte fremførte en serenade for jentene mens de gikk nedover catwalken.

SEXY UNDERTØY: Skjønnhetene Liu Wen, Selita Ebanks, Maya Linchuk og Karolina Kurkova viste frem lekkert undertøy på catwalken.
SEXY UNDERTØY: Skjønnhetene Liu Wen, Selita Ebanks, Maya Linchuk og Karolina Kurkova viste frem lekkert undertøy på catwalken. Foto: Foto: Stella

BH verdt millioner

Hvert år lager undertøyskjeden «The Fantasy Bra» som består av glitrende juveler. Og hvert år får en vakker modell lov til å kle seg i det noe så uvanlige smykket. I år består denne BH-en av 3000 juveler og koster i overkant av 11,5 millioner kroner.

For andre år på rad så var det Adriana Lima som fronter den usedvanlige dyre BH-en, og hun var dermed også jenta som fikk æren av å åpne undertøysshowet.

Hun er i tillegg har hun vært en av «Victoria's Secret Angels» siden 2000 - merkets mest synlige modeller og talspersoner.

Adriana Lima ble mamma til ei lita jente i fjor, og moteshowet var hennes første siden fødselen.

- Dette showet er veldig spesielt for meg. Det er mitt comeback etter graviditeten, sier hun til OK! Magazine.

Størst i verden

SEXY MOTESHOW: De vakre modellene Candice Swanepoel, Erin Heatherton og Alessandra Ambrosio under moteshowet i New York.
SEXY MOTESHOW: De vakre modellene Candice Swanepoel, Erin Heatherton og Alessandra Ambrosio under moteshowet i New York. Foto: Foto:

Undertøysimperiet ble startet av Roy Raymond i 1977. Han syntes det var flaut å kjøpe undertøy til kona si i en offentlig og pinlig kjøpesenteratmosfære, og ønsket derfor å åpne et sted hvor det føltes mer avslappende og behagelig å kjøpe slikt tøy.

Roy åpnet etter hvert flere butikker hvor han mente det var mer komfortabelt for menn å gå og handle.

Victoria's Secret lager både tradisjonelt og mer erotisk undertøy, og nå er butikkene vanlige i amerikanske kjøpesentre - du kan sikre det et lekkert undertøysett hvis du for eksempel drar på shopping i Miami. I tillegg er undertøyet også tilgjengelig gjennom merkets internettbutikk.

I dag er firmaet det største i verden innen undertøy, og selger for nesten 35 milliarder kroner årlig.

Se modellene gjøre seg klare backstage for Victoria's Secret Fashion Show i de videoen under:

Se en annen video med smakebiter fra showet her.

Les også:

Du trenger bar fire BH-er

Undertøyet som lyser i mørket

Slik finer du en BH som passer perfekt

Underbuksen som gir deg rumpe som Beyoncé

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning