Rosie Huntington-Whiteley

Rosie i frekt valentinsdagsundertøy og med matchende pusekatt. © Foto: Victoria's Secret

Valentins dag kommende søndag kan bli riktig frekk i år. Victoria's Secret har nemlig nettopp lagt ut en ganske freidig kolleksjon som skal få fart i romantikken.

Victoria's Secret lager mange sexy undertøyskolleksjoner, og merkets modeller rangerer høyt oppe på listen over de mest sexy kvinnelige modellene i verden.

Diverse dyreprint

I år er et av undertøysgigantens hovedtemaer dyrene i Afrika - deriblant leopardmønstret BH og truse.

Den smellvakre, britiske toppmodellen Rosie Huntington-Whiteley er fersk i Victoria's Secret sammenheng, men er likevel utvalgt til å sparke i gang kampanjen.

Og for riktig å sukre honningen, poserer hun med en bitte liten, nuffelig babyleopard.

Undertøyskolleksjonen, som heter «The Temptress», består også av andre dyreprint som zebra og pyton, og mer kjente Victoria's Secret-modeller som Miranda Kerr, Doutzen Kroes og Marissa Miller er også med på å fronte kolleksjonen.

Sistnevnte fikk æren av å åpne Victoria's Secret Fashion Show før jul, og var dermed damen som fikk lov til å bære en bh til 17 millioner kroner.

Sammen med Kylies eks

Rosie Huntington-Whiteley har for øvrig blitt kjæreste med eksen til Kylie Minogue, den 44 år gamle franskmannen Olivier Martinez.

Det nye paret ble sett vandrende hånd i hånd gjennom Paris på nyttårsaften.

2 år gamle Rosie begynte å date sin dobbelt så gamle kjæreste bare et par uker etter at forholdet til Ronnie Woods sønn, Tyrone, tok slutt, skriver danske Ekstrabladet.

Olivier Martinez og Rosie Huntington-Whiteley.

Olivier Martinez og Rosie Huntington-Whiteley hutret sammen i kjærlighetsbyen Paris. © Foto: Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!