7 tips om skjønnhet

Unngår melk og sukker

Dette er Linn Stokkes beste skjønnhetstips.

SUNN START PÅ DAGEN: Vakre Linn Stokke kunne aldri tenke seg å være foruten sin grønne morgendrikk.
SUNN START PÅ DAGEN: Vakre Linn Stokke kunne aldri tenke seg å være foruten sin grønne morgendrikk. Foto: Foto: Colourbox, produsentene, Esben Johansen.
Publisert Oppdatert

Skuespiller og musiker Linn Stokke (49) har funnet en livsstil som gjør henne lykkelig, og holder henne vakker.

Dette er hennes syv beste tips for å beholde den ungdommelig skjønnheten.

1. Beveg deg og sitt i stillhet

Jeg står gjerne opp klokken 5.30 for å gjøre yoga og meditere, og jeg beveger meg så ofte jeg kan. Jeg så en gang et skilt hvor det sto: «If you are not resting, move». Det er virkelig noe i det.

2. Dropp sukker og meieriprodukter

Dette er en kjempegave til meg selv. Jeg lever helt uten melkeprodukter og sukker, og stortrives med det. Når jeg får lyst på noe godt, lager jeg heller noe som ikke får blodsukkeret mitt til å fyke i været.

3. Bruk produkter uten giftstoffer

Jeg prøver å unngå giftstoffer i skjønnhetsproduktene jeg bruker, og det synes jeg er godt å tenke på. Jeg vasker for eksempel håret med sjampo fra John Masters Organics.

4. Gro egne spirer

Jeg gror mine spirer på kjøkkenbenken. De er gode å spise og er noen skikkelige energibomber. I tillegg er det også utrolig hyggelig å ha spirene rundt seg og vanne dem hver dag.

5. Drikk en grønn morgendrikk

Dette kunne jeg aldri tenke meg å være foruten. Jeg lager en drikk av økologisk agurk og selleri, og er jeg forkjølet legger jeg til litt nypresset ingefær, spinat og sitron. En dag i uken drikker jeg bare dette sammen med litt most avokado til lunsj og middag. Herlig!

6. Vis deg selv omtanke

Jeg praktiserer å gi varme og kjærlighet til meg selv hver dag. Noen dager lykkes jeg bedre enn andre, og det er utrolig hvilken respons det gir. Jeg fortsetter å øve. Det er ikke sikkert det gjør meg penere, men hva gjør vel det så lenge jeg er glad i meg selv.

7. Gå for mineralsminke

Jeg bruker sminke fra Jane Iredale. Den er uten giftstoffer og er bra for huden.

Les også:

Slik blir agurksalaten god

Camilla Skovgaards beste skjønnhetstips

Sommerens mest sexy trend

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning