Majones-spørsmålet: Over eller under
Vi spiser rekesmørbrød for 300 millioner. Spørsmålet er om vi skal ha majonesen over eller under?

Hver sommer spiser vi reker og majones for svimlende 300 millioner kroner.
Det er til sammenligning det samme fotballspilleren Steven Gerrard tjener på fire år med hardt slit på fotballbanen i Liverpool, Posten brukte på å innføre ny logo (inkludert uniformutskiftning) i 2008 eller prisen på en en gjennomsnittlig, norsk statsministerbolig.
Svimlende summer til tross, vi ser ut til å være delt i spørsmålet om majonesens plassering:
Over, under, eller begge deler.
Ingenting i undersøkelsen tyder på at splittelsen går langs de sedvanlige partilinjenjene, bokmål/nynorsk-grenser, sentrum/periferi-, religiøse/sekulære- eller økonomiske skillelinjer.
Vær med å avgjøre spørsmålet her.
Les også: Slik ser det perfekte rekesmørbrødet ut
Hva mener du? Si din mening i avstemningen nedenfor.