Fete kokker
Kokkene tjener fett
Alle kokkene tjente bra, bortsett fra Frode Aga som i fjor tjente nada.
Det kan se ut til at krisetider er bra for restaurantbransjen. De aller fleste kokkene som er med i denne oversikten ser ut til å ha mer enn nok til salt i maten og smør på skiva. Det ser til og med ut til at de kan spandere på seg både ett og annet glass champagne.
Les også: Slik har du ikke laget eplekake før
Les også: Den perfekte vaffeloppskriften
Øverst på lista troner Odd Ivar Solvold. Han driver blant annet restaurant Solvold i Sandefjord. Solvold var også han som trente Geir Skeie fram til seier i verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d'Or, tidligere i år. Geir Skeie selv ble avspist med KR 168.253.
Roar Hildonen, verdensmester i Fancy Cocktail i Østerrike fra1993, toppet listen i fjor. I år må han nøye seg med en sjetteplass. Hildonen knuses av sluggere i bransjen som Bent Stiansen og Arne Brimi.
Programleder og sjefen på Bagatelle Eyvind Hellstrøm sopte inn solide 1,5 mill i fjor. For alt vi vet er pengene allerede spist opp.
Nederst på lista finner vi han som alltid som har et smil på lur, nemlig Frode Aga. Ifølge skattelistene tjente han ikke fem, flate øre. Da er fint å drive restaurant for å holde sulten utenfor dørstokken.
Her er lista!
Odd Ivar Solvold |
3.117.716 |
Bent Stiansen |
1.922.214 |
Eyvind Hellstrøm |
1.508.237 |
Toralf Kristian Bølgen |
1.436.213 |
Arne Olav Brimi |
946.514 |
Roar Hildonen |
922.421 |
Trond Moi |
754.576 |
Charles Tjessem |
664.043 |
Lars Øystein Barmen |
647.909 |
Andreas Viestad |
565.653 |
Wenche Andersen Øen |
482.139 |
Lise Kathrin Tatjana Finckenhagen |
261.775 |
Sonja Lee |
184.744 |
Geir Skeie |
168.253 |
Frode Aga |
0 |
Denne saken ble første gang publisert 21/10 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.