Polslipp juli 2016

Sommerlige viner på polet

Blant våre ti utvalgte gode kjøp, finner du tre hvitviner, en perlende rosévin og seks rødviner.

SOMMERLIG: Totalt 65 nye produkter i basis, parti og test, de fleste med et sommerlig tilsnitt.
SOMMERLIG: Totalt 65 nye produkter i basis, parti og test, de fleste med et sommerlig tilsnitt. Foto: Foto: Arnie Stalheim
Publisert Oppdatert

Det er deilig med sommer, og vi kan kose oss med rosévin, chablis og sancerre. Men vi gir oss ikke med det. Det er polslipp for juli, og de nye produktene er tilgjengelige i polutsalgene i dag (fredag).

65 nye produkter

I basis, parti og test blir det lansert 65 nye produkter, og de fordeler seg med 21 hvitviner, 19 rødviner, 4 musserende viner, 4 roséviner, 4 brenneviner, 10 sterkøl og 3 "diverse".

Vi kommer tilbake til ølene i neste uke. Her og nå skal det dreie seg om vinene.

Sommerlig preg

Det er et ganske variert preg over slippet denne gang, med et vell av forskjellige druer, land og distrikter. Om vi i det hele tatt kan snakke om noe som helst fokus, er det at de fleste av vinene har et ganske sommerlig preg.

Vi går, som vanlig, for de beste kjøpene, og blant de ti vinene vi har plukket ut, er det tre hvite, én rosa musserende og seks røde. Du finner nærmere omtale av dem nedenfor i den rekkefølgen. Vi har også tatt med noen ord om lagringspotensiale og hvilken mat som passer til vinene.

Sørg også for å få med deg våre anbefalte grillviner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning