Tren som kjendisene

Få stjernekroppen du ønsker deg!

Publisert Oppdatert
Hollywoodstjernene jobber som regel beinhardt for å få de fantastiske formene som kreves i underholdningsbransjen. Nå avslører de litt av slitet bak!

Sandra Bullock

Skuespillerinnen trener med sin personlige trener tre ganger i uken og fokuserer på intervalltrening for forbrenning og kondisjon, boksing og pilates for styrke og oppstramming.

Kate Hudson

Også denne skuespillerstjernen trener med sin personlige trener 60 minutter uten pauser, fem til seks dager i uken. Målet hennes er å forbrenne mer enn 1000 kalorier per treningsøkt, men et par øvelser er alltid med. Hun bruker 15 til 20 minutter på spark, knebøy og eksplosive hopp for å styrke benmuskulaturen. I tillegg går hun i oppoverbakke på tredemøllen i minst 15 minutter intensivt.

Jessica Simpson

Sangerinnen har måttet tåle mye kritikk fra sladderpressen for sin vektøkning de siste årene selv om hun fremdeles ser fantastisk ut! Hun har heldigvis uttalt til Oprah Winfrey at hun føler seg vakrere enn noen sinne. For å holde på sine flotte former, trener hun kondisjons-og sirkeltrening med sin personlige trener to ganger i uken. Dette inkluderer steptrening og styrkeintervaller.

Les også: Unngå vond rygg

Les også: Riktig styrketreningLady Gaga

Artisten har en knallkropp som mange sikler etter, men for å se sånn ut, er Gaga trofast mot treningen sin. Hun har til og med sin personlige trener backstage på showene sine for å ta ekstra situps i pausene slik at magemusklene kommer ekstra tydelig frem. Hun anbefaler tre til fire repetisjoner av magetrening i 10-15 minutter flere ganger i uken.

Elle Macpherson

Modellen sørger for å riste skikkelig løs for å holde på sin smekre "The body" - figur. Hun fokuserer på vibrasjonstrening og bruker en såkalt "Power Plate", en step som vibrerer. Vibrasjonene skal effektivisere styrketreningen, og hun mener selv at hun merker forskjell i ben og mage. Modellen mener at hele kroppen blir strammere av denne typen trening.

Anne Hathaway

Skuespillerinnen trener mye styrke for å holde på sin stramme og slanke figur. Hun trener kun styrke med løse vekter slik at kroppen må jobbe mer med å holde balansen og med å øke stabiliteten. Med sin personlige trener fokuserer også hun på sirkeltrening for hele kroppen, for det meste gjennom kondisjonstrening. I tillegg har hun uttalt at hun ofte bruker trappene i sitt hus til å trene rumpe og lår.

Vanessa Williams

Damen kjent som Willemina fra serien "Ugly Betty" er en råsexy kvinne. Hun holder sin fantastiske form gjennom å trene intense kondisjonstimer med sin personlige trener, for eksempel gjennom hyppige salsatimer. Hun mener dette er morsom trening som gjør det lett å både gå ned i vekt og å holde på vekten, samtidig gir det gode midje-og benmuskler.

Sheryl Crow

Les også: Saboterer du slankingen?

Les også: Jakter du på stram kropp?

Les også: Spare opp søvnSangerinnen sverger til løping i oppoverbakker, og helst utendørs. Hun elsker å trene i frisk luft og samtidig nyte utsikten og stillheten på fjellet. Hun både går og jogger i fjellet, noe som gjør at hun trener styrke og kondisjon på samme tid. En effektiv treningsmetode som i tillegg gjør at du brenner mellom 300 til 600 kalorier på en time, samtidig som du trener rumpe, lår og legger.

Penelope Cruz

Skuespillerinnen har fantastiske armer, og de har hun jobbet hardt for å få sammen med sin personlige trener. Normalt trener hun tricepsmusklene under sine treningsøkter med 12-15 løft med løsvekter over hodet, i to-tre intervaller.

Kilde: Ivillage.com Styrke220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen