Våg å ha villere sex

Selv om dere har vært sammen i mange år - ikke stopp med de ville soveromsvanene!

Publisert Oppdatert
Sex kan være romantisk, rolig, koselig og øm, men av og til kan den også være rå, intens, spennende og vill. Begge deler er viktig.

Vil du ha lidenskap?

Når man har vært sammen i mange år, er det likevel lettere for at det bare er den ene delen som kommer frem på soverommet; den rolige og ømme sexen. Det kan bli kjedelig i lengden, og etterhvert kan sexen føles som en tørr rutine som ikke er spennende i det hele tatt. Dette igjen kan føre til mindre sex.

Mange eksperter mener at vill sex generelt tar for liten plass i et langvarig forhold, og det dreier seg om å fortsette å ta ansvar for at sexlivet inneholder spennende elementer, og at dere begge må ta ansvar for å utfordre hverandre.

Les også: Spis deg til orgasme

Les også: Dette dreper sexlivetI følge sexolog Mike Anderson ved nettsiden Kansan.com er svaret enkelt; det handler om entusiasme.

- Om du og din partner er virkelig entusiastiske i forhold til sex, vil dere begge nyte studen sammen mye mer, sier han.

Lett balanse

Han mener at det også er nødvendig å kombinere dette med spontanitet. Dette vil nemlig hjelpe dere å opprettholde lidenskapen i forholdet.

- Generelt vil menn at kvinner i større grad skal ta initiativet til sex, og samtidig er mange kvinner glad i når menn bestemmer mye, men ikke hele tiden selvsagt. Noen ganger er det herlig om partneren vår takler oss og river av oss klærne, sier han.

Les også: Vent med å gifte deg

Les også: Før du gifter deg

Les også: Her finner du kjærestenSexologens løsning er ganske enkel, men krever innsats:

  • Varier sexen. Oralsex kan være en uskyldig, men annerledes vri. Sørg for at dere gir og tar omtrent like mye.
  • Tenk litt dyrisk og vis hverandre entusiasme ved å veksle mellom ømhet og vill utfoldelse.
  • Det spiller ikke alltid så stor rolle om det er oralsex, vaginalsex eller analsex, eller intens kyssing - tenk på å bringe tilbake lidenskapen og intensiteten i forholdet, og i sexen.


  • Kilde: Kansan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen