Før du gifter deg

Det er et par sprell som rett og slett hører med før dere gifter dere.

Publisert Oppdatert
Det høres ut som verdens største klisjé, men det er fakta; dere bør unne dere et par sprell før dere gifter dere! Nå snakker vi slett ikke om å være utro, men ting som faktisk vil hjelpe dere å få et godt ekteskap på sikt:

Nummer en: Få spennende ting til å skje - regelmessig

Hver gang dere to opplever morsomme, nye ting sammen, for eksempel å kjøre berg-og dalbane sammen, eller danse sammen til klokken 3 om natten, utløser hjernen hormoner som faktisk gir dere en følelse som kan sammenliknes med da dere var nyforelsket. Ta ansvar og initiativ til å finne på morsomme ting bare dere to, eller kanskje dere kan invitere et vennepar også. Det viktigste er at dere opplever noe annet enn hverdagslige rutiner sammen!

Les også: Når han er sjenert

Les også: Manipulert?Løsningen er dermed å begynne å lage spennende planer sammen ofte. Dere vil få et positivt inntrykk av hverandre som par og mennesker, og dermed forbinde hverandres selskap med noe spennende og morsomt istedet for noe som har blitt en vanesak.

Det behøver ikke være drastiske, store endringer, men små endringer som gradvis øker per helg eller måned. Lag en middagskonkurranse sammen med to vennepar og utfordre hverandre, stikk på karaokebar sammen - hva enn som måtte trigge dere.

Nummer to: Seksuell glede

Ikke lyv for hverandre og late som om alt er bra! En undersøkelse gjennomført av magasinet Cosmopolitan, avslører at 71 prosent av kvinner har faket orgasme. Hver gang du stønner når du ikke mener det, eller holder tilbake istedenfor å spørre om det du vil ha, gir du feil signaler, og det vil være umulig for partneren din å forstå hva du egentlig trenger og ønsker.

Løsningen er å innrømme for kjæresten din at du ikke er fornøyd istedenfor å late som. Fortelle ham hva som funker og ikke funker for deg, eller si hva du ønsker å prøve ut. Fortell at du vil ha utrolig sex sammen med ham og fokuser på tingene som tenner deg.

Nummer tre: Vær den dere var før forholdet

Det er naturlig å bli helt oppslukt i forholdet, særlig dersom dere er vilt forelsket i hverandre. Men, det er viktig å holde på med de tingene som du tidligere har vært opptatt av når du var singel - tingene som gjør deg til den personen du er; enten du samler på vintagesmykker eller løper tre ganger i uka på tredemøllen. De sunneste parene fortsetter å holde på sin identitet hver for seg selv om er stormende forelsket. Husk på at du faktisk vil være sammen med den personen som du ble forelsket i, og ikke en person som har blitt mer og mer ulik den han var og mer lik deg.

Les også: På tide å gjøre det slutt?

Les også: Få seksuell selvtillit

Les også: Få et fantastisk forholdLøsningen er å fortelle kjæresten din om dine favorittinteresser og å bruke tid på disse interessene, enten du gjør de alene eller sammen med vennene dine.

Kilde: Cosmopolitan.com
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning