Spis deg til orgasme

Hjelpen mot et bedre sexliv ligger kanskje i kjøleskapet ditt!

Publisert Oppdatert
Vi kvinner er så ulike og kompliserte i forhold til hverandre at det skal godt gjøres å finne ett svar og en metode mot bedre sex som funker for alle. Hvor god effekt såkalt afrodisiak har, er det egentlig ingen som vet. Men det som er sikkert, er at psyken spiller en stor rolle når det kommer til seksuell lyst. Derfor kan det slett ikke skade å ta et dypdykk inn i kjøkkenskapene!

Kaffe

Kaffe stimulerer både hodet og kroppen og kan i følge flere studier hjelpe deg å forberede deg for en kosestund som varer hele natten. Kaffe er også kjent for å bedre humøret fordi kaffen øker nivåer av dopamin i kroppen. Kaffe kan også hjelpe på blodsirkulasjonen, noe som er viktig om du skal bruke mye energi.

Les også: Spis deg til sexlyst

Les også: Hans sextankerVanilje

Vanilje har en fantastisk forførende duft og det blir sagt at krydderet øker lysten i kroppen, dermed er vanilje et hemmelig våpen på en erotisk date. Om du tenner vaniljeduftlys, spiser en vaniljedessert eller bruker en deilig muskparfyme med vaniljeduft, vil dette kanskje bidra til å sette både deg og partneren i stemning.

Banan

Bananens provoserende fasong kan sette tankene i gang fordi det vi ser kan vi lett assosiere med hetere øyeblikk med en partner. Banan inneholder også mye B-vitaminer. I tillegg inneholder frukten bromeliadenzymet som sies å skulle øke den mannlige libidoen og prestasjonsevne slik at du er garantert nytelse!

Asparges

I det nittende århundre ble brudgommer i Frankrike servert retter med asparges fordi den fiberrike grønnsaken skulle øke seksuell lyst. Hemmeligheten til asparges er det store fiberinnholdet, vitamin B6, vitamin A og C og en rekke andre gode stoffer som kroppen får energi og lyst av. Denne grønnsaken skal være like effektiv både for menn og kvinner.

Sjokolade

Les også: Sextips fra terapeuten

Les også: Dette får han ikke nok av

Les også: Opphissende tipsSjokolade er kongen av alle afrodisiak og inneholder et lass med deilige stoffer som skal provosere og styrke din libido slik at du lettere får orgasme! Kakaosmaken og lukten fungerer som et "kjærlighetskjemikalie" da det gjør at domapin, gledeshormonet, frigjøres i kroppen.

Kilde:.Theracquet.net sexymat2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen