Vær uimotståelig for ham

Dette faller menn for!

Publisert Oppdatert
Glossy lepper og en massiv kløft vil kanskje få en mann interessert, men når det handler om å virkelig sette ham ut og sette sterke følelser i sving, må du tenke bredere.

Diana Kirschner er psykolog og forfatter av boken "Love in 90 Days". Hun mener at menn underbevisst tiltrekkes av personligheten din og at dette uansett er ditt sterkeste kort.

Her får du hennes tips!

Ignorere ham etter fem minutter

Om du nettopp har møtt den flotteste du har sett, er det fristende å overøse ham med komplimenter og oppmerksomhet. Problemet er at dette kan få ham til å føle seg stresset og presset i forhold til deg, og at han føler at han må gjengjelde alle komplimentene før han egentlig har blitt kjent med deg.

Les også: Kjedelig i forholdet?

Les også: Ung eller eldre?- Det er lurt å gi ham litt rom og ikke oppføre deg så imponert fra første stund. Dette vil sende ham et signal om at du ikke presser ham og at du faktisk ikke er så lett tilgjengelig. Menn er biologiske jaktindivider og liker konkurranse, sier Kirschner til Cosmopolitan.

Vær komfortabel

Det spiller faktisk ingen rolle hvor uimotståelig sexy antrekket du har på deg hvis du ikke er komfortabel.

- Det absolutt mest tiltrekkende for en mann dreier seg ikke om antrekket. Om du beveger deg med selvsikkerhet og sensualitet, er dette et tegn på at du vil være like komfortabel og sensuell på soverommet, sier psykologen.

Vis at du er leken

- En leken holdning viser at du har humor, og han antar at enhver kvinne som ler lett både vil være morsom og avslappende å være sammen med, sett i forhold til en kvinne som lett blir sint og oppgitt, sier hun.

Les også: Derfor er du utro

Les også: Dette får han ikke nok av

Les også: Sex med ny typeDette kan du gjøre ved å vise at du bryr deg om hans morsomme side, sende ham smilende blikk og le av det han sier, men bare hold det ekte og ikke le av absolutt alt. I tillegg kan du gjerne bidra med morsomme historier selv.

Snakk om det du elsker

Den første samtalen med ham er den perfekte anledning til å prate om det du virkelig elsker å snakke om! Da viser du din ekte entusiasme og glede, noe som alltid er tiltrekkende. I tillegg ser du lett om han liker det samme som deg.

- Menn ser etter spenning og mye energi i et forhold, de ser etter lidenskap og blir tiltrukket av en person som viser glede over å prøve nye ting, sier hun.

Kilde:Cosmopolitan.com Hot220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen