Slik møter du riktig mann

Dette bør du se etter i en potensiell kjæreste!

Slik møter du riktig mann
Slik møter du riktig mann
Publisert Oppdatert
Man kan date mange menn som ikke er kjærestemateriale... Men er du heldig, finner du den ene flotte fyren som virkelig er verdt å ta vare på.

Les også: Ikke så selvstendig likevel?

Les også: Kjærlighet mot smerte

Les også: Jage ut samboeren?


Så hvordan kan du egentlig vite om han virkelig er "den rette" for deg?

Her er en pekepinn:

1. Han verdsetter dine særegenheter
Vi har alle våre små og store særheter, slike ting som gjør oss unike. Men når det kommer til dating, er det viktig å finne en som liker det meste ved deg, og spesielt de merkverdige sidene.

Når forholdet er relativt nytt er det fristende å skjule de mer ukonvensjonelle delene av personligheten sin. Men, nettstedet Sheknows.com anbefaler deg å slippe deg selv løs! Når du finner han som faktisk setter pris på dine rare sider, vet du at du har funnet en verdt å ta vare på!

2. Han er der når det teller som mest
Det er ansett som et godt tegn når han du dater stiller opp ved å for eksempel hente deg på flyplassen, går tur med hunden din eller fikser ting som går i stykker. Men, å stille opp for deg når det virkelig gjelder, er noe helt annet. For når noe går virkelig skeis i livet ditt, som at du mister jobben eller opplever en krise i familien, holder det ikke bare med en klem eller et par øl.

Ved personlige kriser opplever man gjerne humørsvingninger, tårer og dager hvor man ser ut som et takras. Man har vanskelig for å være den positive, sexy og stabile kvinnen han trodde han datet. Holder han ut den reduserte versjonen av deg, er han definitivt en å holde på!

3. Han er ikke redd for å vise følelser
Dere trenger ikke å kline offentlig eller tafse på hverandre i butikken når dere viser følelser offentlig. Men, at han holder deg i hånden, kysser deg når dere er sammen med venner og forteller foran andre at han er glad i deg, er en god ting! Menn som føler seg ukomfortable med å uttrykke følelser er vanskelig å håndtere over tid. Det kan skape utrygghet, og være en hindring for at forholdet får en sunn utvikling.

4. Villig til å inngå kompromiss
Dette er en stor og viktig indikasjon på om forholdet kommer til å vare. Det er nemlig svært viktig å finne en mann som er rettferdig, og som ikke trenger å få det siste ordet hver gang dere krangler.

Kompromiss er ikke alltid enkelt, men finner du en mann som evner dette, er det større sjanse for at forholdet varer!

5. Han tenker fremover
Begynner han ofte setninger med "vi burde....", er dette et veldig positivt tegn. Det betyr nemlig at han evner å tenke fremover, og ikke minst inkludere deg i fremtiden sin.

Kilde: Sheknows.com. rettfyr_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning