Sex uten samleie

Sex er så mye mer enn "det vanlige".

Sex uten samleie
Sex uten samleie
Publisert Oppdatert
Seksuell atferd som onani alene eller med partner, oralsex, telefonsex, massasje, kjærlighetsbrev via sosiale medier og så videre, blir ofte sett på som sexy "tillegg" til sex, men ikke det viktigste når det handler om sex. Ofte tenker man gjerne at det man gjør sammen med partneren under forspill er noe man bare gjøre for å bygge opp stemningen til det virkelige showet starter!

Bruk tid

Men om dere prøver dere frem og bruker god tid, vil dere sansynligvis oppdage at sex handler om så utrolig mye mer enn selve samleiet.

Tipsene får du fra nettsiden About.com.

I forhold til seksuell stimulering er det faktisk svært mye seksuell aktivitet som gir mer stimulering enn selve samleie.

Les også: Derfor faker vi

Les også: Avslør kroppsspråket

Les også: Oral nytelseDet er lett for at sexlivet blir en vane når hverdagen regjerer i livene våre, da er det om å gjøre å variere aktiviteten under dynen så mye som mulig. Og det er nettopp her det er smart å legge vekt på stimuleringen utenom samleiet.

Dette kan passe godt for dere hvis:
 • dere har vært sammen lenge og synes at sex etterhvert har blitt "kjedelig".
 • du eller partneren din går på spesielle medisiner eller er syk på en måte som gjør at tradisjonell sex blir vanskelig.
 • du eller partneren din sliter med depresjon, angst eller andre psykiske problemer.
 • du eller partneren din lever med kroniske eller forbigående smerter.
 • Seksuell berøring

  Vi har en tendens til å knytte seksuell berøring opp mot en slags umoden seksualitet. De fleste av våre tidligste seksuelle opplevelser involverer ofte litt famlende bevegelser i starten hvor vi prøver å oppdage hvordan vår partners kropp føles, hva som gjør opplevelsen spennende og hva som ikke fungerer.

  Vi eksperimenterer som oftest i mørket eller bruker litt for dårlig tid. Men, å ha sex gjennom berøring kan være en utrolig intim og mektig opplevelse. Seksuell berøring kan formidle så mye; vår kjærlighet, vårt begjær, vårt ønske, vår interesse rundt å vite mer, og oppleve mer fra partneren.

  Eksempler på seksuell berøring er så mange at bare fantasien setter en stopper for dere:
 • Noe så enkelt som massasje fra topp til tå.
 • Masturbering sammen med partner eller på partner.
 • Berøring kun ved bruk av tungen.
 • Kyssing på partneren - alle andre steder på kroppen utenom munnen.
 • Stryking med fingertuppene på de mest intime områdene.
 • Kroppspråket teller

  Faktisk kommuniserer vi aller mest non verbalt og deler energi med folk rundt oss hele tiden uten å bruke ord. Når du er rundt noen som er sint eller engstelig, kan du for eksempel ofte plukke opp denne energien. Når du merker at noen stirrer inn i øynene dine med et hint av lyst, kan du som oftest føle kriblingen i kroppen din og kjenne tydelig på spenningen.

  Denne typen kommunikasjon oppstår når vi har sex også. Vanligvis snakker vi ikke om det og det skjer av seg selv.

  Hvis dere klarer å bruke denne energien bevisst, kan dere kose dere på et helt nytt nivå

  Føler dere likevel at dere ønsker å snakke sammen i tillegg, kan mye av den seksuelle energien frigjøres gjennom tradisjonell "dirty talk"!

  Ikke vær nervøs for å dele dine mest intime fantasier og tanker om hva som tenner deg, partneren din vil garantert sette pris på dine hete avsløringer og gjøre det samme tilbake.

Hotsex220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning