Avslør ham på kroppsspråket

Du kan lett merke om han liker deg litt ekstra.

Avslør ham på kroppsspråket
Avslør ham på kroppsspråket
Publisert Oppdatert
Det er slettes ikke alle menn som har baller nok til å si rett ut til deg hvor godt de liker deg. Men, du vet at du av og til bare kan merke at noen har et ekstra godt øye til deg - det er på grunn av kroppsspråket hans.

Og det er flere måter å avsløre hans fascinasjon av deg på. Tipsene får du fra forfatteren av Superflirt, Tracey Cox!

Øyebryn

Når vi først ser noen vi er tiltrukket av vil våre øyenbryn automatisk heves eller senkes. Hvis de liker oss tilbake, hever de øyenbrynene sine.

Les også: Slik møter du riktig mann

Les også: Dette avslører penisstørrelsen

Les også: Er kjæresten din en tøffel?- Det hele varer omtrent en femtedel av et sekund og det skjer overalt i verden, for alle uansett alder, rase eller klasse. Ved å løfte våre bryn, trekker vi øynene mer opp, noe som igjen gir mer lys til synet. Dette gjør oss faktisk mer tiltrekkende i andres øyne. Det kan være lett å overse, men hvis du følger ekstra godt med, vil du merke om han liker deg.

Han åpner opp leppene

Hvis han liker det han ser, vil leppene automatisk åpnes opp mer, neseborene utvides og ansiktet ser mer "åpent" ut. Han vil prøve å tiltrekke seg oppmerksomhet fra deg. Enhver overdrevet bevegelse betyr vanligvis at han prøver å skille seg ut fra mengden.

En annen avsløring er at han ubevisst går litt bort fra sine venner ved å stå litt fra de i håp om å bli sett som et individ.

Hårfiks

- Dersom du ser at han trekker fingrene gjennom håret eller "fikser" litt på håret, kan du nesten garantere at han digger deg. Gutter gjør dette ubevisst og oftere enn du tror.

Fleksing av muskler

- Alt er erigert, med det mener jeg at han vil stå med alle sine muskler stramt for å vise frem kroppen sin på best mulig måte. Han vil også stå rett opp og ned foran deg for å vise deg full oppmerksomhet og lene seg fremover for å komme nærmere deg.

Synes du han ser litt anstrengt ut? Han ønsker bare å vise seg for deg!

Hendene på hoftene

Han vil spre bena mens du sitter på motsatt side av han, rett og slett for å vise frem skrittet sitt. Han lar deg ta en god titt på hva som tilbys.

- Han vil også gjerne stå med hendene på hoftene. Dette fremhever hans fysiske størrelse og foreslår kroppskontakt. Vi hviler ofte hendene våre ved de områdene på kroppen hvor vi ønsker berøring. Hvis han tilbringer natten med hendene på hoftene, fingrene sprikende og pekeende nedover, er vil helst at du skal se, berøre og beundre den delen han er mest stolt av. I de fleste tilfeller er dette som regelt ubevisst.

Berøring

Han vil gjerne leke med knappene på jakken sin,for eksempel for å beholde roen siden du har gjort ham litt nervøs. I tillegg kan det være et ubevisst ønske om å fjerne klærne sine på.

- Om han berører ansiktet sitt mye mens du ser på ham, er det også tydelig at han er interessert. Han vil da stryke opp og ned på kinnet sitt med baksiden av fingrene, berører ørene, eller gni haken. Det er en kombinasjon av nervøs spenning og finpussing. Når vi er tiltrukket av noen, vil huden vår bli mer følsom for berøring og stimuli. Hvis han røyker, vil han ta flere drag av sigaretten sin. Hvis han drikker, vil han ta flere slurker. Han begynner å berøre sin egen munn mer fordi leppene hans er ultrasensitive og det føles godt.

Seksuelt interessert

Når menn er seksuelt interessert, begynner de å leke med sirkulære objekter, for eksempel vinglasset sitt. Hvorfor? De minner ham om brystene dine.

Han vil også sette seg på kanten av stolen for å komme nærmere deg. Og hvis han krysser bena, vil det øverste benet sansynligvis peke i din retning.

Han tar kontroll

- Han vil veilede deg ved å legge armen på albuen eller i korsryggen din. Armguiden er ikke bare gode manerer og en høflig måte å veilede deg gjennom en folkemengde på, han forsikrer deg også om at han har kontrollen siden han ikke vil miste deg! Det viser også du blir "tatt vare på" slik at ingen andre menn trenger å tilby sine tjenester, mener Cox.

Han vil gjerne låne deg jakken sin, for at du skal være komfortabel i hans selskap, i tillegg til at han signaliserer "alt mitt er ditt".

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning