Sex med lyset på

Det vil ta nytelsen til uante høyder...

Sex med lyset på
Sex med lyset på
Publisert Oppdatert
Har sexen blitt litt kjedelig i det siste? Da kan det være en idé å beholde lyset på!

Det mener iallefall seksualrådgiver ved About.com, Cory Silverberg. Han sier at det visuelle vil tenne både deg og kjæresten på en helt ny måte.

Les også: Kvinner fantaserer om kvinner

Les også: Romantikk gjennom høsten

Les også: Sex uten samleieHer får du hans tips.

Eksperimenter

Bruk litt tid på å eksperimentere med lyset i rommet. Hvert rom er forskjellig, både møblert ulikt og hvordan rommet ligger til rette for sex. Størrelsen på veggene og takhøyden kan gjøre det ekstra spennende å ha sex med lyset på. Dere trenger bare en liten lampe i kroken som lyser opp veggene, og så har dere en mer spennende atmosfære å kose dere i.

Hvilken stemning?

Vil dere ha en dyrisk stemning rundt dere? Eller en forlatt klubb-stemning? Mystisk eller romantisk? Koselig eller sexy? Om taklyset er på, bare lysene i vinduet, kun stearinlys rundt dere, små spotlights i hjørnene - alt handler om hvilken stemning dere er ute etter å skape.

Dempet lys

Det er alltid lurt med litt dempet lys, så dimmer er en god idé. Dette lyset er ikke for hardt, og det skaper en myk og god atmosfære som får begge to til å se bedre ut, og dere vil føle dere mer avslappet når dere koser sammen.

Lys opp områder

Det er en smakssak, men de fleste vil nok være komfortabel med å ikke spre ett hardt lys over hele rommet. Det er som regel best å lyse opp områder i stuen, på badet, i gangen eller på kjøkkenet. Bruk en stående lampe og vend den mot en vegg slik at det området blir lyst opp og skaper en dimmet følelse i rommet.

Vær kreativ

Dere trenger på ingen måte en masse spesialeffekter, det handler bare om å være kreative nok til å lage det lyset dere ønsker. I bunn og grunn trenger dere bare én lampe for å lage god stemning.

For en sexy kropp

Du vet at lysrør og voldsomme taklys ikke får verken deg eller kjæresten til å se flatterende ut i alle mulige stillinger. Så tenk på plasseringen av lampene. Lys fra siden er alltid bra, de vil fremheve siluetten og kroppsformen som en profesjonell danser på en scene!

Stearinlys

Man kommer ikke unna denne delen, stearinlys funker alltid! Det gjør oss avslappet og romantiske og i tillegg virile og lystne! Har dere samtidig et glass rødvin hver å nyte i småpausene, er det rett og slett umulig å feile...

Skygger på veggene

Eksperimenter med å bruke lampene som skaper skygger på veggene. Bruk for eksempel en lampe med et farget glass over for vakre mønster på veggene. Skygger kan være veldig morsomme, og ikke minst utrolig sexy.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning